Păzea, s-a trezit ursul ASD!

Între două baluri/serate/paranghelii şi câteva conferinţe menite ca unii sau alţii să îşi poarte cravatele, Asociaţia Studenţilor în Drept (ASD) a ieşit cu o poziţie vizavi de nominalizarea Cristinei Guseth de către Dacian Cioloş la Ministerul Justiţiei.

E lăudabil faptul că, în sfârşit, cei de la ASD ies din cochilia Palatului de Drept şi reacţionează pe marginea unei teme de actualitate de pe agenda publică ce are legătură cu domeniul ţintit de studenţii pe care îi reprezintă. Foarte bine, e un start şi sper ca pe viitor să citesc astfel de comunicate şi pentru problemele care privesc în mod direct studenţii de la Drept.

Totuşi, nu pot să nu remarc filozofia ipocrită care stă la baza funcţionării ASD. Din păcate, sunt prea multe lucruri în istoria recentă a acestei organizaţii care nu califică Asociaţia Studenţilor în Drept să dea lecţii de moralitate. În speranţa că acestea se vor schimba, voi menţiona lucrurile care nu fac cinste asociaţiei reprezentative a studenţilor de la Facultatea de Drept:

P.S.: Unde era ASD când s-a constituit Comisia juridică din Camera Deputaţilor? Să înţeleg că Gigi Becali se califica pentru a pune umărul la scrierea proiectului de revizuire a Constituţiei?
ursul asd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *