17 ani de blogging, sărbătoriți astăzi cu lansarea podcastului Unda Verde

În urmă cu 17 ani, pe 28 februarie 2017, intram în viața publică ca blogger odată cu lansarea kristofer93.blogspot.com, ulterior transferat pe Kristofer93.com și rebrănduit pe parcursul anilor în Kristofer.ro. Asta până zilele trecute, când în ajunul acestei aniversări am anunțat că blogul va funcționa pe Ghinghes.ro de-acum înainte, la pachet cu o reașezare a prezenței online.

Prima a fost fața platformei, urmată de lansarea podcastului Unda Verde pe care l-am găzduit în această seară pe YouTube. Tema: fix acești 17 ani de blogging și de activitate publică.

De cel puțin două ori pe lună, vă invit să participați la podcastul Undă verde ???? pe care îl voi găzdui pentru a discuta despre politici publice prin prisma activității pe care o desfășor la nivelul administrației locale.

De ce unda? Deoarece cred în acțiunea comună a membrilor unei comunități în care cetățenii se mișcă și vibrează la unison.
De ce verde? Pentru că avem nevoie de locuri sănătoase, curate și verzi în care să trăim.

Vom spune lucrurilor pe nume, adică verde în față! Vom dezbate pe marginea cifrelor. Vom aborda probleme ale comunității și vom încerca să oferim soluții bazate pe date, pe exemple de bună practică, toate dintr-o perspectivă verde, sustenabilă.

Va fi un podcast despre prezent, dar cu gândul la viitor.

Like & subscribe: youtube.com/@CristianGhinghes

 

One thought on “17 ani de blogging, sărbătoriți astăzi cu lansarea podcastului Unda Verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *