Forumul Tinerilor din România organizează acțiuni 100% PSD-iste

Zilele acestea, la București are loc o adunare care nu va produce atât de multe efecte în rândul tinerilor așa cum se laudă organizatorii. Anunțat la pachet cu o campanie de teasing care s-a rezumat numai la hashtagul #SchimbăLegea, fără detalii despre felul în care Forumul Tinerilor dorește să schimbe Legea Tinerilor, Consiliul Național al Tinerilor din România (CNTR) se află la a doua ediție și confirmă opțiunea politică a organizatorilor: PSD.

Este evident faptul că o structură umbrelă de tineret care se vrea independentă ar trebui să fie total apolitică și să aibă la evenimentele sale reprezentanți de la toate partidele politice, numai că pentru cei de la Forumul Tinerilor nici măcar aparențele nu mai contează. Astfel, sub pretextul dialogului structurat sunt pesediști pe față.

Ieri, tinerii de bună credință prezenți la deschiderea CNTR au avut în față numai membri ai PSD. A nu se înțelege că am ceva cu politicienii care au vorbit, unii chiar îmi sunt simpatici, dar e puțin cam deplasat să vorbești despre legi și politică cu reprezentanții unui singur partid, mai ales că respectivul partid se află la guvernare și nu aplică nici măcar prevederile legii actuale… iar Forumul Tinerilor nu spune nimic. Păi ce să spună, având în vedere că sunt finanțați exclusiv prin Ministerul Tineretului și Sportului?

psd consiliul national al tinerilor romania 2015

De la stânga la dreapta: Daniel Florea (deputat PSD), Gabriela Crețu (senator PSD), Cristina Nichita (deputat PSD), Aurelia Cristea (deputat PSD), Florin Jianu (fost ministru în cabinetul Ponta) și Mihai Sturzu (deputat și președinte TSD).

Până și Mihai Sturzu a fost luat prin surprindere: „Așa am crezut și eu, că se fac paneluri pe partide.

Felicitări, Forumul Tinerilor! Ne-ați arătat încă o dată că sunteți satelitul TSD/PSD!

One thought on “Forumul Tinerilor din România organizează acțiuni 100% PSD-iste

  1. Nici nu se leagă cu faptul că în toamnă rectorul ASE, șeful direct al președintelui FT a fost în echipa de susținători a lui Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *