Ce schimbă Cosmin Necula după 14 ani de funcții publice?

În ciuda prevederilor noilor legi electorale, se pare că PSD Bacău a început să mobilizeze resurse uriașe în această precampanie electorală. În clanțele de la uși vedem pliante cu triunghiurile PSD, pe autobuze au apărut deja bannerele cu fața lui Cosmin Necula, iar articolele pozitive din presă miros a bani sau tot felul de alte favoruri. Se simte disperarea.

Până să îi reclam la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) în ideea ca măcar să le fie verificate sursele de finanțare din spatele acestei ofensive de pe toate gardurile, haideți să vedem dacă acel #schimb are vreo valoare în cazul acestui personaj care face politică de mai bine de 15 ani de zile și care ocupă tot felul de funcții publice de peste 15 ani?

 • 2002-2004: consilier, apoi asistent al prefectului Radu Cătălin Mardare;
 • 2004-2012: șeful de cabinet al parlamentarului Gabriel Vlase;
 • 2008-2009: consilier local;
 • 2009: consilier de stat la cabinetul vicepremierului Dan Nica în Guvernul Boc 1;
 • 2012: asistent teritorial al europarlamentarului Minodora Cliveti;
 • 2012-2016: deputat.

+

 • președinte TSD Bacău pe vremea lui Dumitru Sechelariu;
 • președinte TSD Bacău pe vremea lui Viorel Hrebenciuc;
 • vicepreședinte PSD Bacău, apoi președinte al municipalei PSD.

Spuneți-mi, vă rog, poate îmi scapă mie, ce a făcut concret acest domn pentru băcăuani în toți acești ani? A consiliat aleși, a condus instituții, a făcut parte din Consiliul Local, cu ce demersuri în interesul nostru se laudă?

Nu de alta, dar dacă îi adunăm salariile din funcțiile de conducere în care a fost numit de Sechelariu, Vlase și Hrebenciuc, cred că ne iese o sumă tare frumușică.

Conferinta Judeteana PSD Bacau 2013-19

10 thoughts on “Ce schimbă Cosmin Necula după 14 ani de funcții publice?

 1. cand ma pregateam sa zic ca esti PSD-ist, uite ca vine articolul asta care imi spulbera banuielile. Asa e, a fost si ramane marioneta lui Hrebenciuc!

 2. Vreau sa-ti lansez o provocare !

  Accepti o dezbatere face 2 face cu Domnul Necula?

  Locatia … undeva intr-un loc public unde sa aiba acces oricine.

  1. Desigur! Oriunde, oricand.
   Totusi, ma indoiesc ca acesta va fi prezent. Zilele trecute, la Centrul de Afaceri a avut loc o dezbatere despre problemele elevilor bacauani, iar Cosmin Necula a absentat.

 3. „Se simte disperarea” ca ce? Sa nu zici ca reprezinti o amenintare pentru vreo unul dintre candidati.

 4. Amenințare sau nu, directă sau indirectă, de la mine ai un vot. Eu, unul, m-am săturat de golanii ăștia care tot promit că schimbă, și fac, si dreg… Dar toţi își duc campaniile electorale cu pensionarii, presupun că sunt mai ușor de convins… Nu am nimic cu bieţii pensionari, că după o viaţă de muncă abia își duc traiul, dar din păcate nu sunt ei viitorul. Nu voi pleca la urne cu vreo speranţă, asta ca să nu fiu dezamăgit mai apoi, dar cred că tu vei reuși să reprezinţi cel mai bine viitorul și progresul.
  Baftă în tot ce îţi propui!

 5. Stimate Ady,chiar nu_i mai compatimi pe bietii pensionari pentru ca atunci cand tu vei fi pensionar iti vei putea plange de mila cat doresti iar dumneata Kristofer daca vei candida intra in competitie cu coloana dreapta si fara a improsca pe contracandidatii dumitale,lasa_ne noua placerea de a te bifa sau nu.Oricum,stii cum e,prima impresie conteaza.

 6. ,,Președintele organizației T.S.D. pe vremea lui…..,, funcție care-mi amintește de grețoasele organizații U.T.C și U.A.S.C.R. din care P.C.R își recolta nomenclaturiștii.Deci băiatul ăsta e din acelaș aluat …urît mirositor.

 7. Chiar nu știam cine este acest Necula. E bine ca mi s-a clarificat. Oricum, avea un mare minus din cauza ca vine dinspre PSD, formațiune pe care eu nu o votez din principiu. Văd că și pnl a luptat pentru a nu mai avea susținere. Mă voi orienta către un independent. Manolache nu mi se pare o persoană de încredere, este dubios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *