Aseară, Bacăul a fost navigabil, deci liberalii s-au ținut de cuvânt!

Știți vorba aia cu „la omul sărac nici boii nu trag”? Ei, cam așa e cu strada Milcov din municipiul Bacău, care nu doar că e o arteră foarte importantă a orașului, ci și parte a centurii mici, folosită de transportatorii care trebuie să meargă spre/dinspre Piatra Neamț.

Această stradă se află în lucru de mai bine de 2 ani, iar din cauza întârzierilor și a conflictului dintre primul constructor și autoritățile locale am pierdut mai bine de jumătate din banii europeni alocați modernizării ei. Iar dacă nu o terminăm până la finele lunii iunie, vom fi obligați să restituim toți banii primiți până acum de la Uniunea Europeană.

Mai știți că Luchian ne promitea Bacăul navigabil? Aseară, o avarie la o conductă de apă de pe strada Milcov a transformat acest mic colțișor de oraș într-o mică Veneție. Glumind puțin, acea fântână era numai bună pentru un sens giratoriu. La fața locului erau și viceprimarul Raluca Năstase și viceprimarul cu atribuții de primar Ilie Bîrzu, plus administratorul public al municipiului, însă aceștia priveau neputincioși (așa cum se poate vedea și pe filmare) la jetul de apă puternic care țâșnea din mijlocul străzii Milcov.

Dacă e să ne luăm după autorități, avaria s-a produs ca urmare a lucrărilor de modernizare a străzii, recent reluate după adjudecarea licitației de către societatea Phoenix Transbac ce lui Costică Rusu. Problema a fost remediată de către Compania Regională de Apă (CRAB) abia dimineață, după ora 4:00, timp în care sute de locuitori din zonă nu au avut apă.

Interesant este cum muncitorii de la CRAB încercau să caute prin apa aia de jumătate de metru gurile de canal. Eu cred că trebuiau să aibă deja un plan exact al rețelei de canalizare tocmai pentru ca în cazuri de acest gen să știe exact unde să meargă ca să limiteze disconfortul oamenilor.

Dorel a lovit din nou… de data asta direct în procentele alea puține pe care le mai au liberalii care se află deja de 12 ani la cârma orașului în care trăim.

inundatie strada milcov-4

inundatie strada milcov-3

inundatie strada milcov-1

inundatie strada milcov-2

3 thoughts on “Aseară, Bacăul a fost navigabil, deci liberalii s-au ținut de cuvânt!

  1. Privești problema greșit. Lumea nu votează partidul ci omul. Doar „intelectualii” votează partidul.

  2. Milcov e simbolul neputintei cuplului Stava-Luchian! Nici soarta nu tine cu ei si speram ca nici bacauanii nu mai tin!

  3. Cristian, ce mă bucur că te-ai băgat în competiție! Sper totuși să rămâi la fel de direct și tăios în ceea ce scrii pentru că le zici bine. Nu îmbrăca haina de politician clasic pentru că tu vei avea de pierdut! Succes(uri)! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *