Cosmin Necula schiază la Spitalul Municipal

Ieri, Cosmin Necula (deputat și candidat al PSD la Primăria Bacău) a organizat o conferință de presă inedită în fața șantierului Spitalului Municipal, obiectiv care se află în construcție de mai bine de 8 ani de zile și care a constituit temă de campanie electorală și în 2008, și în 2012 și se pare că asta se va întâmpla și în 2016. Alături de acesta s-au aflat și câțiva oameni din echipa sa de consilieri locali pe care o va propune pentru alegerile din acest an.

N-am fost la conferință (video găsiți aici), însă aș putea spune câteva lucruri despre această lansare a lui Cosmin Necula.

I-aș putea aminti lui Cosmin Necula că Spitalul Municipal se numără printre cele trei obiective principale pe care le-a promis în toamna anului 2012, în campania pentru alegerile parlamentare. Practic, ar putea să îl treacă și el la capitolul eșecuri.

romeo stavarache necula luchian usl

I-aș mai spune că în 2012 ni-i prezenta pe PNL-iștii pe care azi îi critică intens (mă refer în special la primarul condamnat Romeo Stavarache și la senatorul Dragoș Luchian, contracandidatul său direct) drept aleși performanți și buni gospodari ai Bacăului. Cel puțin asta spunea Cosmin Necula despre ei în campanie. Drept dovadă, atunci s-a promovat pe aceleași afișe cu aceștia.

Aș mai menționa că fotografia din spatele machetei cu SCHIMB e luată (ca să nu spun furată) fără drepturi de autor de pe Bacau360.ro, proiect fotografic pe care l-am realizat în 2013. Frumoasă fotografie, G.M.!

schimb necula

Aș exagera puțin și aș spune că triunghiul mă face să cred că a făcut pact cu illuminati și că SC H din triunghi sunt litere menite ne amintească de Dumitru Sechelariu, primar în vremea căruia Necula a condus organizația municipală a TSD Bacău. Cu toate că aș tinde mai degrabă să mă rezum la H-ul care în 2012 l-a ajutat să ajungă deputat. Pentru cei care nu se prind, H = Hrebenciuc.

Desigur, nu voi spune lucrurile astea, ci doar că #SCHIEM merge mai bine decât #SCHIMB. Cel puțin în fotografia pamflet de mai jos. Originala o găsiți pe pagina candidatului.

cosmin necula schiem

 

One thought on “Cosmin Necula schiază la Spitalul Municipal

  1. Acesta ar fi unul din motivele pentru care nu merita votati astfel de mincinosi. Rusine celor care vor vota iarasi ticalosii care au scufundat tara asta in mlastina coruptiei generalizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *