Sander van Doorn – Reach Out

Sander Van Doorn aka Sander Ketelaars s-a nascut pe 28 februarie 1979 in Eindhoven, Olanda. El si-a inceput cariera de artist in 2004 si se numara printre dji rezidenti in cluburile Judgement Sunday din Ibizia si Gallery din Londra. Sander van Doorn ocupa in clasamentul Top 100 Dj Mag un meritat loc 13.

Sander are are propriul show radio numit „Identity”. Acesta se difuzeaza intr-a patra miercuri din fiecare luna la radio-ul Digitally Imported (DI.FM). Doorn Records este opera aceluiasi Sander van Doorn, aceasta casa de discuri bucurandu-se de un real succes in 2009.

Dupa succesul pe care l-a avut cu Close My Eyes in prima parte a anului 2009, SvD a revenit in primavara anului 2009 cu What Say?, o productie realizata impreuna cu Marco V. In anul in care muzica trance „si-a aratat coltii”, Purple Haze (proiectul lui Sander) a revenit cu Bliksem, o melodie lansata la Doorn Records in luna iulie care a dominat seturile celor mai mari dj de muzica trance. Sander van Doorn a lansat spre sfarstiul lui 2009 Bastillon si Ninety.

Inceputul anului 2010 este bogat in productii pentru SvD, realizand Renegade (imnul Trance Energy 2010) si Daisy. Urmatorul single Sander van Doorn se numeste Reach Out si va fi lansat pe 1 iunie 2010 la Doorn Recordings (Spinnin’). Mie imi place!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *