Sander van Doorn – Bastillon

Sander Van Doorn aka Sander Ketelaars s-a nascut pe 28 februarie 1979 in Eindhoven, Olanda. El si-a inceput cariera de artist in 2004 si se numara printre dji rezidenti in cluburile Judgement Sunday din Ibizia si Gallery din Londra. Sander van Doorn ocupa in clasamentul Top 100 Dj Mag un meritat loc 13.

Sander are are propriul show radio numit „Identity”. Acesta se difuzeaza intr-a patra miercuri din fiecare luna la radio-ul Digitally Imported (DI.FM). Doorn Records este opera aceluiasi Sander van Doorn, aceasta casa de discuri bucurandu-se de un real succes in 2009.

Dupa succesul pe care l-a avut cu Close My Eyes in prima parte a anului 2009, SvD a revenit in primavara cu What Say?, o productie realizata impreuna cu Marco V. Intr-un an in care muzica trance isi arata coltii, Purple Haze (proiectul lui Sander) a revenit cu Bliksem, o melodie lansata la Doorn Records in luna iulie care inca domina seturile celor mai mari dj de muzica trance.

Cea mai noua productie Sander van Doorn se numeste Bastillion si poate fi ascultata aici, in exclusivitate. Auditie placuta!

2 thoughts on “Sander van Doorn – Bastillon

  1. Off: am auzit o melodie cantata de o voce de barbat , are versuri de genul : i can make you scream i can make you love love! daca ai idee cumva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *