Sander van Doorn vs. Robbie Williams – Close My Eyes

Sander Van Doorn a intrat in clasamentul Dj Mag Top 100 in 2006 direct pe locul 32, iar acum ocupa locul 15 (Top 100 – 2007). Sander Ketelaars (numele sau real) s-a nascut pe 28 februarie in Eindhoven, Olanda. Este un dj destul de recent, si-a inceput activitatea in 2004 si se numara printre dji rezidenti la Judgement Sunday in Ibizia si Gallery din Londra.

La capitolul radio, el are propriul sau show radio numit „Identity”, intr-a patra miercuri din fiecare luna la radio-ul Digitally Imported (DI.FM). In martie 2008 a lansat primul sau album numit „SuperNaturalistic” la ULTRA Records.

Sander van Doorn a facut echipa cu…Robbie Williams. Presupun ca Robbie nu mai are nevoie de prezentare, este un artist colosal. Cei doi si-au pus alaturi talentele si au realizat un cover la melodia „We’re the Pet Shop Boys” numit „Close My Eyes”. Sander van Doorn vs. Robbie Williams – Close My Eyes a fost pusa de Armin in show-ul A State Of Trance 369 si a intrat si in Top 20 kristofer93. Melodia imi place, este destul de interesana si merita ascultata. Auditie placuta!

3 thoughts on “Sander van Doorn vs. Robbie Williams – Close My Eyes

  1. super tare piesa … am auzit-o prima data intr-un set al lui Mark Knight … iar de atunci o tot ascult …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *