Christian Green in Club Marinarul

Club Marinarul din Bacau il are ca invitat vineri, 21 mai 2010, pe cunoscutul dj roman Christian Green.

Line-up: Christian Green
Warm-up: Dj Juniorr
Informatii si rezervari la telefon 0725 520 490.
Parteneri: Ghidul Bacaului, Hello City, Inima Bacaului, kristofer93.com, Red Bull, Sapte Seri si Vibe FM

Christian Green (aka Cristian Popescu) era pana de curand un consumator de muzica electronica. Anul 2008 l-a propulsat enorm in cariera de dj, facandu-si intrarea in grila de programe a celui mai ascultat post de radio dance din Romania, Vibe FM.

Christian Green poate fi auzit in the mix in fiecare zi de luni pana vineri de la 12:00 – 13:00 in „Vibe Mix” si sambata si duminica de la 18:00 la 20:00 in „Vibe Hits Live Mix”, ambele la Vibe FM. A participat la mai multe gig-uri notabile printre care:

Christian Green a postat pe YouTube, vineri 4 aprilie 2009, primul single oficial intitulat „La Playa„. Cel de-al doilea single a fost lansat in septembrie 2009 si se intitulieaza Reflections (feat. Dee).

11 thoughts on “Christian Green in Club Marinarul

 1. previzibil :)))))))
  acelasi program ca vara trecuta .
  here you go again ,same old same old…
  booooring.

 2. Dl.Alexa,

  Chill lume, ca pe langa acel program de anu trecut, mai nou vine des un gabor de la sectia 2 si bate lumea prin club (gabori in civil de la sectia 2) nea Martin si bunul lui coleg de breasla din Politie… Catalin parca nu!…si nu ca ar fi prima oara… si culmea culmilor, nu e week-end de week-end sa nu iasa bataie in acel "FightClub"… anul trecut erau mai ponderati, acuma se intrec…

  Oricum imi place ideea cu intrarea… 15RON (ca asa avea si Kremlin-ul NU!) ei na, teapa ca are acuma kremlin-ul are 10RON…

  Oricum la anu BYE BYE le Club Marineru… sa dea God sa concesioneze insula si sa faca ceva mai bun decat ce e in momentul de fata.

  Dl.Stavarache faceti ceva, ca nu se mai poate asa… >>>> O fi sefu acelui club la dumneavoastra in Partid pe acolo cu la onvartit pamantul Romaniei <<<<, dar faceti ceva ca nu se mai poate.

  pa

 3. Nu l-am mai auzit pe Green de ceva timp pe Vibe Fm de la 12:00 la 13:00.Mai nou e Dj Dark,Bogdan Popoviciu si altii.

 4. Mari carcotasi mai sunt pe aici domle.Da de ce nu se mai poate asa ?Te deranjeaza ceva?chiar atat de tare incat nu mai poti respira?
  Auzi…da poti sta acasa sau sa mergi la Kremlin ca si asa e ieftineala la intrare,10 ron,vinerea free,acolo nu se bate nimeni…
  De ce sa-ti stresezi tu creierasul cu astfel de lucruri.E democratie…aveti ce alege,Marinarul sau Kremlin sau in pat la tv.
  Ai sa mori la anul de hepatita mecanika de suparare..cand vei auzi ca ala acolo va ramane.

 5. pai lui Green ii placea prea mult "Mary Jane " …:)) si aia de la radio is oameni seriosi …l au pus un pic pe liber 😉

 6. ba Kristi da cine e asta Doru de la Bacau , ca asta nu cred ca e din Bacau 100% eu cred ca e de prin alte parti , oricum e ciudat tare , cred ca e al doilea Murphy :))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *