Domnule primar, vă place fotbalul la prânz şi pe întuneric?

În mai puţin de o oră, Sport Club Bacău joacă acasă, în optimile Cupei României la fotbal, cu vicecampioana ASA Târgu-Mureş. Asta după ce la finalul lunii septembrie a eliminat-o pe CSU Craiova, după penalty-uri, într-un meci pe înserat, fără nocturnă. Nu mult mai era până să avem nevoie de lanterne.

Meciul de astăzi are loc pe acelaşi Stadion Letea, care poate găzdui doar câteva sute spectatori, la prânz, când mulţi băcăuani încă sunt la serviciu.

Întrebarea mea e simplă: dacă dăm anual de la bugetul local milioane şi milioane pentru fotbal, începem să avem performanţe şi băcăuanii se bat pe bilete, de ce nu facem ceva cu Stadionul Municipal, pentru a juca în nocturnă, cu un public numeros, dând posibilitatea şi celor care la 14:30 sunt la serviciu să vadă echipa de fotbal a oraşului cum se bate pentru calificare cu vicecampioana României?

sc bacau craiova cupa romaniei letea (4)

Au trecut câţiva ani de zile de când Stadionul Municipal cică a intrat în reparaţii, care, apropo, sunt realizate de firma lui Liviu Goian (coleg de mafie, dosar şi celulă cu primarul Romeo Stavarache), şi mai bine de un an de când Consiliul Local Bacău a aprobat, fără o dezbatere publică prealabilă și fără a prezenta sursele de finanțare, un proiect SF de modernizare a Stadionului Municipal, altă reabilitare ce ar urma să ne coste în jur de 25 de milioane de euro. Niciun progres vizibil în realitate, totul e pe hârtie şi în buzunarele băieţilor deştepţi din fotbalul local.

Domnule primar, stadionul l-aţi distrus, fotbalul pentru copii şi juniori l-aţi adus în punctul în care meciurile elevilor se joacă în nisip, jucăm în Cupa României pe înserat, fără nocturnă, pe cei din jurul dumneavoastră i-aţi îmbogăţit cu pseudo-lucrările de modernizare a stadionului, vă place?

Domnule Stavarache, cum de mai aveţi tupeul să veniţi la meciuri şi să vă manifestaţi ca o maimuţă, izolându-vă cu gaşca dumneavoastră preferată într-o întreagă tribună la care noi, plătitorii de taxe şi impozite, nu avem acces?

sc bacau craiova cupa romaniei letea (9)

sc bacau craiova cupa romaniei letea (1)

2 thoughts on “Domnule primar, vă place fotbalul la prânz şi pe întuneric?

  1. Gasesc undeva inregistrarea completa a meciului ala? ( Cu Tg. Mures, unde ne-au mai furat si arbitrii… )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *