La Bacău, Inspectoratul Școlar Județean aduce elevi la evenimentele partidului ALDE

Vineri, 22 ianuarie, în Bacău s-a petrecut un desant ALDE (partidul acela al lui Tăriceanu care probabil va avea aceeași soartă ca UNPR). N-am comentat evenimentul pentru că pe de o parte nu-mi plac traseiștii și pe de altă parte deoarece mi-am promis că singurele reacții pe care le voi avea față de dinozaurii care nu au făcut nimic pentru oameni vor fi de expediere la pensie.

Și pentru că nimeni nu îl mai crede pe Tăriceanu și nu prea există persoane care să se asocieze cu produsul voiculescian Daniel Constantin, ALDE Bacău a avut nevoie de elevi pentru a umple sala de la Centrul de Afaceri și Expoziții în care partidul cu nume de parizer a prezentat proiectul intitulat „România a 7-a putere economică a Europei”.

Cum ALDE încă nu are organizație de tineret/studenți/elevi care să ființeze în partid doar ca număr, au apelat la Inspectoratul Școlar Județean Bacău, condus, culmea, de Theodora Șotcan de la PSD.

În imaginea de mai jos aveți dovada: o invitație la evenimentul ALDE pe care mai mulți elevi din județ au primit-o de la Alina Pistol, inspector școlar general adjunct în cadrul ISJ Bacău.

invitatie dezbatere alde isj bacau

Astfel, ISJ Bacău a încălcat principiul libertății de gândire și al independenței față de ideologii, dogme religioase și doctrine politice, prevăzut la art. 3 din Legea Educației, folosind aparatul de stat, plătit din banii noștri, pentru organizarea unui eveniment de partid. Într-o comunitate normală, această greșeală s-ar lăsa cu demisii.

Întrebare retorică: cum se face că un inspectorat școlar condus de un consilier județean PSD desfășoară demersuri logistice pentru ALDE, teoretic o organizație politică adversară? Se pregătește vreo alianță? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *