Numele partidului pe toate gardurile

Ma intreb eu in ultimele zile de ce alesii locali din 2008 apar la televizor si „pozeaza” in conducatori de la un partid anume? Parca cei care ne conduceau, de la presedinte la primar, ar trebui sa fie apolitici nu?

Romeo Stavarache a fost aseara pe 8 septembrie 2008 la 1 TV Bacau intr-o emisiune ce a durat mai mult de doua ore. In josul intregului ecran gen OTV (bannere si scrisuri peste tot, inclusiv stirea „bomba” ca podul de la Serbanesti se deschide joi) trona subiectul emisiunii adica Romeo Stavarache, primar mun. Bacau – PNL. De ce oare mai era nevoie sa scrie si PNL? E oare…vin alegerile parlamentare si da bine cu tilul de sus ca „podul Serbanesti se deschide joi”.

Oricum, in emisiune s-a vorbit mai ales despre podul de la Serbanesti, despre CET, despre transport public, despre locuintele sociale, despre lucrarile din infrastructura orasului care curand vor inflori si ma refer la modernizarae completa a retelei de distributie a apei, deci orasul va deveni un intreg santier si despre altele.

Foto jos, am pozat televizorul. Asta e, nu am nevoie de TV Tuner dar as avea nevoie de un Tuner FM (fara TV), dar nu gasesc nicaieri.

13 thoughts on “Numele partidului pe toate gardurile

 1. dragul meu kristofer, primarul chiar daca e primar, are o apartenenta politica. la fel dau un exemplu, daca ar fi fost invitata codruta arvinte ar fi scris in dreptul numelui prm. ia-o cum vrei, dar sunt mosnegi care nu au auzit decat de psd si iliescu. eu stiu ca tu stii din ce partid face parte stava, dar sunt multi care habar nu au. chestie de imagine, atata tot. nu se poate numi propaganda

 2. Nu e firesc, el a venit in fata cetatenilor in calitate de primar, nu de membru de partid pt propaganda.

 3. E un detaliu, ca multe altele, care intr-adevar vizeaza si viitoarea campanie electorala. Sunt multe astfel de trucuri insa, nu mai e demult ceva revoltator.

  Insa apropo de: „Parca cei care ne conduceau, de la presedinte la primar, ar trebui sa fie apolitici nu?”

  Nu Kris, presedintele e apolitic, in rest guvernantii si cei din autoritatile locale au apartenenta politica. Apartenenta care le defineste activitatea pentru alegerile viitoare. Ca asta n-ar trebui sa conteze in activitatea lor, mai exact in modul in care inteleg sa-si desfasoare activitatea si sa-si concentreze efortul spre cetateni e altceva. Insa in Romania sunt doar vorbe frumoase.

 4. Nu vreau TV Tuner, vreau doar Tuner FM.
  Cred ca pana la urma imi voi lua un deck special pe care il conectez pe line in si gata.

 5. ai dreptate kristofer in legatura cu primarul si pnl-ul. m-am uitat pe blogul tau si imi place. mai putin sectiunile de Vibefm..chestie de gusturi si varsta. apropo, in ce clasa esti tu?

 6. C.N.A (daca ai auzit de asa ceva) te obliga sa scrii in dreptul numelui din ce partid face parte- citeste aici http://www.cna.ro/Decizia-nr-nr-187-din-3-aprilie.html?var_recherche=legea%20care%20te%20obliga%20sa%20treci%20apaenta%20politica – articlolul 77 .Daca nu stii despre ce este vorba stai in banca ta.Nu te mai crede autostiutor ca nu-ti sta bine.Dar o pun pe seama varstei. In legatura cu comparatia facuta cu otv interesant. Sper sa-ti fi dat seama ca ai gresit din toate punctele de vedere.

 7. Decizia nr.187 din 3 aprilie 2006
  ART. 77
  Radiodifuzorii trebuie să precizeze calitatea politică a persoanelor care îşi exprimă punctele de vedere în cadrul emisiunilor informative sau de dezbatere.

 8. da’ de ce nu asculti radio pe net?…scapi de nevoia de tuner fm. Iti faci o lista cu radiouri in winamp si ii dai drumul.

 9. Eu ascult pe internet, asta am facut pana acum. Dar am nevoie de tuner FM pentru ca receptia de pe FM e mult mai calitativa.

  La inregistrari ma ajuta mult

 10. „Calitativ” NU inseamna „de (buna) calitate”.

  CALITATÍV, -Ă, calitativi, -e, adj. (Adesea adverbial) Care ţine de calitate (1), de natura lucrurilor; privitor la calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *