Foto: Ziua Educatorului sarbatorita la Biblioteca Judeteana Bacau

Daca cea mai mare parte a cadrelor didactice bacauane a preferat sa faca greva, o mica parte a decis sa sarbatoreasca Ziua Educatorului luni, 5 octombrie 2009, printr-o manifestare care a avut loc la Biblioteca Judeteană „Costache Sturdza”, Bacau.

Evenimentul a inceput in jurul orei 12:00, a durat o ora, a adunat circa 100 de elevi si a avut ca tema principala comemorarea a 170 de ani de invatamant bacauan. La manifestare au participat elevii si profesorii mai multor scoli si licee din Bacau.

Scolile Alexandru Ioan Cuza, Constantin Platon si Alexandru cel Bun s-au confruntat intr-un concurs care a presupus ca elevii sa raspunda la cateva intrebari legate de inceputurile invatamantului bacauan. Scolarii au venit pregatiti la acest concurs si au raspuns corect la toate intrebarile. Drept urmare, toate echipele s-au clasat pe locul I iar fiecare participant la concurs a primit ca premiu o carte. Elevii de la Colegiul Tehnic Anghel Saligny au pregatit cateva lucrari din lemn realizate in atelier iar cei de la Liceul cu Program Sportiv au intepretat schita Bacalaureat de Ion Luca Caragiale.

Jos puteti vedea 12 fotografii de la activitatea care s-a desfasurat ieri la Biblioteca Judeteana.
One thought on “Foto: Ziua Educatorului sarbatorita la Biblioteca Judeteana Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *