Lara – Without Your Love

Lara (aka Lara Barsan) este o fata din Bacau, este in anul I la Universitatea Bacau la kinetoterapie si are o piesa produsa la Whiteeffect Studio de DJ White (Deep & White).

Atat Lara cat si Deep and White sunt impresariati de ArtistMedia Events. Without Your Love este o piesa romaneasca noua care in sfarsit difera de piesele romanesti dance aparute in ultima perioada, ma refer la faptul ca majoritatea sunt popcorn (asa le zic eu). Ce parere aveti de piesa? Auditie placuta!


Lara – Without Your Love (Radio Edit)

21 thoughts on “Lara – Without Your Love

  1. :-& din cauza astora se intampla ce se intampla cu muzica in romania..apar ca ciupercile dupa ploaie cu muzica asta :-j

  2. Nici nu stiti sa scrieti bine romaneste si va da-ti cu pararea …incercati voi sa scoateti o productie muzicala si sa vedem ce avem noi de spus atunci.

    1. Mai întâi învață tu să scrii înainte de a-i corecta pe alții. („vă dați” se scrie legat)

  3. Ea intradevar are voce si se simte insa nu o ajuta negativul prea mult (nu`i genul explosiv) . Daca nu se va face remarcata acum cu piesa asta cred ca sigur cu urmatoarele va fi in top10.

  4. daca ati sti ce inseamna melodia de duzina ati fi smecheri…daca nu stiti sa faceti o comparatie sunteti varza.Fata are o super voce.Imi place.tineo tot asa;)

  5. Bre! Bravo voce / ioc negativ = tra la la la !! Si sunt cu studii muzicale….asta asa sa nu se mai comenteze ce spun….

  6. sa nu se ia nimeni de colega mea INVIDIOSILOR,RAILOR……..voi ce stiti??sa stai degeaba si sa va luati deoameni aiurea….pupici dulci la colega mea si mult succes Lary

  7. o stiu pe tipa….frumoasa piesa…frumoasa voce…da pun pariu ca si asta va ajunge departe si va uita de unde a plecat..asa e omul…succes oricum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *