Ziua Nationala prafuita la Bacau – foto

Slab, foarte slab

Cuvintele de mai sus reprezinta calificativul meu pentru manifestarile organizate in Bacau cu ocazia zilei de 1 Decembrie – Ziua Nationala a Romaniei. S-au sarbatorit 90 de ani de la Marea unire din 1918 si asta nu a insemnat nimic pentru „directorasii” nostri.

Putini au fost cei care au defilat, putini au fost cei care au asistat, la fel a stat situatia si cu cei care ne conduc: de la manifestare au lipsit primarul Romeo Stavarache si presedintele CJ Dragos Benea.

Microfonul dedicat discursurilor din Piata Tricolorului a fost asezat pe o noptiera prafuita. Nici macar nu au sters cu o carpa acel dulap care urma sa fie vazut de cei care urmau sa asiste la un eveniment numit „Parada de Ziua Nationala a Romaniei„. La aceste manifestari Romania ar trebui sa arate ce are mai bun, elita. Asta avem noi? Praf, doi-trei soldati si conducatori ba?

Despre romani ce sa mai spun…In piata au fost foarte putine persoane care au asistat la manifestare. Si mai putine persoane au avut tricolorul in vestimentatie, macar in acea zi de l-ar fi purtat! Ma mandresc cu faptul ca sunt roman si de aceea am purtat in acea zi o esarfa tricolor la gat – foto, hi5 (click!).

Jos puteti vedea noptiera prafuita din Piata Tricolorului!


5 thoughts on “Ziua Nationala prafuita la Bacau – foto

 1. Pai cum sa fie cineva de 1 decembrie, daca oligofrenii au pus alegerile cu o zi inainte de ziua nationala!? Erau la numarat de voturi! Stava a stat la Bucuresti pana miercuri! Tara de cacat. Nici macar sarbatoarea nationala nu o mai respectam!!!

 2. ah…sa inteleg ca la voi, la tarani, se sarbatoreste ziua romaniei. futu-l in aorta pe ala de a decis sa uneasca imputiciunea de moldova cu tara romaneasca. ne-am trezit cu voi toti la bucuresti, fomistilor, comportandu-va la fel ca pe camp.

 3. Pentru al doilea comentariu.

  Fraiere, daca ai crescut numai cu conceptii prefabricate nu ai decat sa mori de frustarea pe care o porti romanilor din regiunea de N-E.

  Ai fi surprins sa afli ca poate unii oameni pe care i-ai simpatizat la un moment dat in viata se trag ca origine tot din Moldova romaneasca.

  Asa ca daca nu suporti moldovenii nu te mai gandi dracului la ei si o sa fii mai linistit.

 4. Stati sa va lamuresc! Bucurestenii au o problema cu noi, modovenii si cu ardelenii din doua motive:
  1. multi dintre ei lucreaza ca sclavi la firmele patronate de noi (90% din firmele din Bucuresti nu sunt patronate de bucuresteni).

  2. sunt foarte foarte prosti.

 5. 3. Nu exista decat B. pentru ei
  4. Nu li plashi acshentu nostru bah. Aia vorghesc ca la carti domle…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *