Azi dezbatem la Agora bicicliștilor

Bicicliștii pe de o parte și cetățenii interesați de transportul din Bacău pe de altă parte sunt așteptați azi, cu începere de la ora 18:00, în Piața Tricolorului (în fața Casei de Cultură), la o dezbatere publică despre pistele pentru biciclete și în general despre tot ce înseamnă transport în Bacău.

Evenimentul este prilejuit de faptul că demersurile noastre pentru realizarea pistelor pentru biciclete în Bacău au fost în sfârșit băgate în seamă de autorități, primind deja niște promisiuni și răspunsuri, dar și pentru că avem un prim plan de realizare a infrastructurii pentru bicicliști în 6 etape.

Activitatea continuă cu o plimbare până pe Calea Moinești, unde vom analiza prima pistă pentru biciclete din oraș. Traseul: Centru -> RMB -> Podul Mărgineni -> Calea Moinești și retur.

afis agora biciclistilor

Nu venim cu mâna goală, ci cu demersurile făcute de noi până acum, cu răspunsurile și promisiunile autorităților locale, dar și cu planșa primului plan de restructurare a tramei stradale pentru a rezolva circulația bicicletelor și nu numai în Bacău, propus de arhitecții Constantin Amâiei și Vlad Pătru.

Facem această întâlnire pentru a vă cere opinia, pentru a vă asculta ofurile și pentru a transmite aceste doleanțe ale voastre reprezentanților Primăriei Bacău și ai Consiliului Local.

Parteneri: Probike Group Bacau, Elephant Bike Club, Cetateni Activi pentru Bacau, NOI#Bacau, Surf the Earth Project – STEP, I Love Bacau, Be Great Romania, Academia Tinerilor, Kristofer.ro, Mihai Costi’s Blog, lista rămânând deschisă pentru care care doresc să ne sprijine acțiunea.

Facebook event: facebook.com/events/1445719015731308

One thought on “Azi dezbatem la Agora bicicliștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *