Politica la studenții liberali: „Te fac vicepreședinte dacă faci sex cu mine!”

Organizația de tineret a Partidului Național Liberal este lovită de un scandal sexual de proporții. Ce-i drept, nu e vorba de vreun șantaj, ci de o promisiune a lui Mihai Simion, președinte al Clubului Studenților Liberali din Sectorul 1, București. Acesta i-a spus unei potențiale tinere membre că dacă se culcă cu el o face vicepreședinte de organizație.

Fragmente ale discuțiilor dintre tânărul liberal și misterioasa domnișoară:

 • Te facem imaginea partidului la cât ești de frumoasă!
 • Eu sunt cel mai sus de la CSL Sector 1. Am mulți prieteni sus. Îl știu și pe Iohannis. Ne cunoaștem bine. […] O să preluăm guvernarea, primaria sectorului nostru e cea mai bogată din țară. O să ai multe beneficii!
 • Ca să ajungi unde dorești trebuie să faci și compromisuri. Așa e în politică. Oricum o să îți placă. Sunt bun la sex!
 • Chiliman ăsta ne-a făcut de râs. După ce că a furat sute de milioane de euro, măcar dacă ne dădea și nouă ceva.. muncim aproape gratis în campanii și ei zic că n-au bani. Da’ aștept să îi ia DNA pe toți și ajungem noi în funcții!

Nu știu dacă pe voi vă șochează atât de tare treaba asta, mă îndoiesc, dar pentru mine cu siguranță nu e surprinzătoare. Am avut contact o scurtă perioadă cu Tineretul Social Democrat și nu pot spune că nu am auzit și văzut lucruri asemănătoare, mai ales la școlile de vară sau la adunările naționale.

Din păcate, puține fete serioase, care nu sunt dispuse „să facă și compromisuri” (așa cum spunea domnișorul Mihai Simion), rezistă în organizațiile de tineret ale partidelor din România, multe dintre ele fiind pilele sau protejatele unora sau altora. Majoritatea tipelor fug de politică pentru că li se fac avansuri și pentru că sunt marginalizate dacă nu demonstrează că sunt „de treabă”. Problema e că seniorii alimentează această atmosferă de budoar, mulți dintre ei văzând organizațiile de tineret ca pe o vitrină plină de domnișoare aflate la dispoziția lor. Remember Miss TSD și dosarul prostituției din PSD?

Screenshoturile le am de aici, unde găsiți multe alte promisiuni porno.

Update: Drept la replică

În legătură cu informațiile apărute în mediul online, potrivit cărora eu, ca președinte al Cluburilor Studențești Liberale Sectorul 1, am avut diverse discuții cu tentă sexuală cu o persoană de sex feminin din afara partidului, menționez că acele declarații care au apărut în presă sunt un fals grosolan. Acestea nu au avut loc niciodată și sunt făcute doar cu scopul de a mă discredita.

Pentru a nu păta imaginea organizației din care fac parte, am decis să mă autosuspend din funcție până voi demonstra că acele discuții nu sunt altceva decât o înscenare. Sunt sigur că alături de autoritățile competente îmi voi demonstra nevinovăția.

Mă voi adresa instanțelor judecătorești pentru lezarea imaginii și voi acționa în judecată cotidianul online în care au apărut așa-zisele conversații, deoarece au publicat articolul în care sunt acuzat de avansuri sexuale fără a verifica informația din mai multe surse, așa cum prevede deontologia presei.

De asemenea, voi merge la Poliție pentru a depune o plângere pentru furt de identitate, cei care mi-au înscenat conversațiile folosindu-mi numele și imaginea fără niciun drept.

Îmi pare rău că numele meu a fost târât total gratuit într-un scandal în care nu am nicio vină și sper ca persoanele vinovate de această înscenare să fie demascate cât mai repede.

26 iunie 2014
Mihai Simion Zănescu, președinte CSL Sector 1

4 thoughts on “Politica la studenții liberali: „Te fac vicepreședinte dacă faci sex cu mine!”

 1. Ce mai frcători de mentă! Înecați-v-ațiîn spuma mării! Obsedați sexuali! Cu așa viitor vă votează naiba….de ați ajunge toți liberalii și puii voștri la BECIUL DOMNESC! Să vă putrezească oasele acolo!

 2. O mizerie si o facatura! Tu ai postat screenshot-uri de IOS pe cand el are telefon cu Android.

 3. Siteul care a facut aceasta „dezvaluire” deja si-a retras acuzatiile de teama justitiei si a recunoscut ca stirea pe care au propagat-o e falsa: http://revistablogurilor.ro/drept-la-replica/ !!!

  Singurul scop al acestui articol e propaganda pro-PSD deghizata in „jurnalism obiectiv” pe care autorul o facea si atunci cand era membru de partid si acum cand nu mai este.

  Treziti-va la realitate!

 4. nu ar fi prima data cand s-ar solicita favoruri sexuale.
  dar baiatul nu pare genul care ar solicita asa ceva.
  mai degraba intrebati la tineret, sector 1… tinerele cu seniorii… sau tinerele brunete cu seniorii… SAU TINERELE BRUNETE CU SENIORII CHELIOSI… (ma opresc aici). dar va spun, daca vreti sa vedeti show, acolo se face „hopa-tropa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *