Cum va arata Insula de Agrement din Bacau – foto

Am ocazia sa va arat trei machete, toate cu acelasi subiect – Insula de Agrement Bacau. Acum cateva luni v-am aratat o alta macheta, ea acum a fost restilizata si definitivata.

Priviti machetele de mai jos!

Se pare ca pontonul va fi transformat intr-un vapor, acolo probabil va fi un restaurant, podul prin care se face accesul pe insula va fi latit si modernizat, se vor face cateva tobogane cu apa, se pare ca se va face si un patinoar, terenurile de tenis vor fi reamenajate, se va monta un nou sistem de iluminat, etc.

Evident ca acest proiect face parte din campania electorala a lui Romeo Stavarache, actual primar al orasului Bacau. Va voi mai prezenta si alte machete propuse de el.

Insula de Agrement se va schimba radical daca se respecta acest proiect.

13 thoughts on “Cum va arata Insula de Agrement din Bacau – foto

 1. Personal recunosc ca apreciez o majoritatea aticolelor tale publicate pe acest blog, dar vreau sa mentionez un lucru care i-mi displace in privinta materialului foto.
  De ce adaugi pseudonimul (kristofer93) tau pe pozele care nu i-ti apartin? Un exemplu in cazul de fata, cu render-ul proiectului de amenajare a insulei de agrement. Nu ai nici un drept sa adaugi alias-ul tau pe o predare vizuala 9render) conceputa de o firma de proiectare.

  Pe viitor respecta dreptul de autor!

 2. ok.

  Cu toate ca ele sunt de interes public si sunt puse la dispozitie de catre cineva din cei care lucreaza intr-o institutie numita Primarie, institutie publica de altfel!

 3. mi se pare corect sa poti pune ce nume vrei. important e ca le putem vedea. cred ca anonim vrea sa le dea la alti si sa se laude cu ce a facut rost:P

 4. @catalin.turcitu

  Cu tot respectul, i-ti pot spune ca insinuezi in mod absurd. Marturie o consta faptul ca lucrez in bransa, grafica 3D/pelucrare foto.
  Acum chiar daca respectivele imagini intra mai putin sub incidenta legii copyright-ului, datorita faptului ca autorul nu si-a marcat poza. Dar, a adauga un alias pe materialul foto al altcuiva este un lucru nedemn, care se mai poate intula drept furt.
  Oameni buni,orice material fotografic, preluat din mediul online, trebuie sa contina referinte catre sursa si/sau autor.

  @kristofer

  Dintre toti, tu care detii o vaga experienta fotografica ar trebuie sa stii ce inseamna dreptul de autor.

 5. Stii de ce uneori procedez asa? Sa stii ca la pozele altora pun cr-ul lor, se poate verifica, dar in cazul machetelor procedez asa deoarece sunt persoane care copie integral continut d epe blog de la mine, cu tot cu text si poza.

 6. scuze anonim…dar mai intra si multi carcotasi care se leaga aiurea de poze. stiu ai dreptate intr-un fel, dar a fost specificat acolo din ce campanie fac parte pozele…asa ca sursa este citata intr-un fel. zic bine?

 7. Eu zic ca ai facut bine kristoper. Atat timp cat ai pus sursa nu este problema. Daca autorul pozelor iti va spune sa le dai jos sau sa scoti waatermark-ul o poti face. Nu este nici o mica problema. La fel fac si eu pe site-ul meu. La orice poza pun stampila. 🙂

 8. stiam de ceva timp de planurile astea. eu sincer, nu prea sper la asa ceva in curand… ar fi ok deocamdata daca macar ar curata apa (si insula, de altfel). si poate daca rezolva ceva cu insulita…

  si eu as fi de acord cu drepturile de autor, dar din moment ce e o poza publicata de el pe site-ul lui, e la alegerea sa.

  p.s.: mie mai mult mi-au sarit in ochi greselile astea ;)) : "i-mi displace", "i-ti apartin"…

 9. Stimate domn, Kristofer93
  Rogu-te insistent sa scoti imaginile cu ranadrile care nu-ti apartin intrucat ele fac parte dintr-un proiect de prefezabilitate intocmit de firma mea de proiectare si care sunt confidentiale pana la finalizare, numai beneficiarul are drepul la aceste randari. Iti multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *