Intrarea pe Insula de Agrement Bacau: 1 leu

In februarie 2008 am facut un frumos articol ce continea 17 fotografii cu Insula de Agrement. Acest loc reacreativ din orasul Bacau are o gramada de lucruri frumoase care pot fi exploatate. In august 2007 v-am prezentat un proiect SF de modernizare al Insulei de Agrement, demersurile au continuat iar in februarie 2008 se discuta de acordarea a 86 500 lei (865 de milioane de lei vechi) pentru o proiectare a unui eventual proiect.

Cu siguranta ca va mai dura, dar pana atunci Primaria este obligata sa investeasca in continuare in Insula, lucru care nu este facut. Astfel, de la 1 iunie 2008 este perceputa o taxa de 1 leu pentru fiecare persoana ce intra pe Insula de Agrement, exceptand pensionarii si copii sub 7 ani. Primaria a anuntat ca nu investeste niciun ban in Insula anul acesta.

Concluzia: platim bani degeaba!

Astfel banii nostri vor fi luati de ei, nu vor fi investiti in Insula, noi platim intrarea degeaba, ei isi iau banii…vine campania electorala si se pare ca pe zi ce trece Consiliul Local condus de Romeo Stavarache ma surprinde neplacut.

2 thoughts on “Intrarea pe Insula de Agrement Bacau: 1 leu

  1. nu stiu de ce dureaza asa de mult timp pana se hotarasc sa investeasca in insula. am senzatia ca lucrurile avanseaza cu viteza melcului in mai toate proiectele lui stava…pacat.

  2. Asteapta numai sa vezi cate se vor „intampla” daca Stavarache va castiga cel de-al doilea mandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *