Cum va arata Teatrul de Vara din Bacau

Despre Teatrul de Vara din Bacau am mai vorbit in urma cu aproape un an. Atunci, ca de altfel si acum, el este in aceasi stare de continua degradare. Imi aduc aminte cum la gradinita mergeam in acest teatru, dar in ultimul mandat al lui Dumitru Sechelariu, acest teatru in aer liber a fost distrus, lasat in paragina.

Scopul? Dumitru Sechelariu vroia sa il lase in paragina, sa il demoleze si impreuna cu mafiotii lui de consilieri locali sa faca un ansamblu imobiliar de unde sa castige bani. Sergiu Sechelariu daca va iesi primar cu siguranta ca va continua planurile de viitor cu care fratele sau a ramas de cand a pierdut alegerile din 2004.

Multumesc lui Catalin.turcitu pentru poza cu proiectul!

Pana la alegeri, va las cu patru fotografii: una cu proiectul SF marca Stavarache si cu trei poze care ilustreaza realitatea adica Teatrul de Vara in paragina.

7 thoughts on “Cum va arata Teatrul de Vara din Bacau

  1. Tare-s curios unde o sa faca parcarea pentru teatru Stavarache. Nu stiu de ce presimt ca spatiul ala verde care desparte cele doua sensuri ce duc spre str. V. Alecsandri ajunge cu marcaj pentru parcari.

  2. prietene, problema este ca nu va fi niciun teatru, cred eu..

    e doar pt alegeri, stii tu, promisiuni

  3. bacau :s-adus de rapa si noi o data cu el nu este bun nici unul si nici na fost si nici no sa vina.noroc ca mai vin investitori straini si ne mai fac si noua cate ceva.ca noi daca vrem sa facem primari nostri nu ne lasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *