Buget de criza pentru judetul Bacau

Bugetul pe 2009 pentru judetul Bacau este de 600 de miliarde de lei. Conform presedintelui CJ Bacau Dragos Benea, judetul ar fi avut nevoie de 6700 de miliarde de lei.

Concluzia? Judetul Bacau a primit pentru 2009 de zece ori mai putini bani decat ar fi avut nevoie.

Imaginati-va ca sunteti copil. Vreti sa va innoiti cu o pereche de pantaloni si cereti bani parintilor pentru achizitionarea acesteia. Sa zicem ca aveti nevoie de 200 de lei iar parintii va dau doar 20 de lei, de 10 ori mai putin decat ati fi avut voi nevoie.
Cam asa este si cu bugetul judetului Bacau. Copilul este judetul iar pantalonii sunt lucrurile ce trebuie facute in judet.

Cand mergeam cu masina pe putinele drumuri judetene nereabilitate aveam tupeul si eram indreptatit ca, in calitate de cetatean, sa apostrofez pe cei ce ne conduc. Poate ca acum, gandindu-ma ca judetul a primit de 10 ori mai putine fonduri decat avea nevoie, nu voi mai face asta si voi spune ca asta e, mai mult nu ne permitem.

Bine ca sunt bani pentru vacante si excursii! Daca-i bal, bal sa fie!

3 thoughts on “Buget de criza pentru judetul Bacau

  1. Toate bugetele au fost ‘taiate’. E un situatie neplacuta, dar in toata povestea asta sper ca unii o sa fure mai putin. 🙂

  2. degeaba….. ma doare in cot sincer. nu cred ca se facea mare vrajeala cu banii aia. totusi 6700 miliade nu stiu ce potzi face… depinde acuma daca vorbesti in lei vechi sau noi. 600 miliarde nu cred eu ca e suma mica…. sau este? habar n-am. as vrea sa stiu unde planuiau ei sa cheltuie banii aceia:)) ca mi se apre exagerat de mult…. sincer. drumurile tot pe ei trebe sa dai vina, pt ca au avut ani in care au avut banii…:)) in fine sanatate noua si mai putin lor daca fura ca nesimtitii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *