Dragos Benea (PSD) in campanie prin judetul Bacau

Dragos Benea, candidat PSD la Consiliul Judetean Bacau a avut o duminica incarcata, facandu-si campanie prin judet. A fost prezent in diferite comune din Bacau ca Dofteana, Darmanesti (oras) si Balcani. Am avut ocazia sa fiu o zi intreaga cu echipa de campanie a PSD in toate locurile in care a mers actualul presedinte al CJ Bacau. Sa stiti ca oamenii din PSD nu sunt rai, au o imagine sifonata din cauza unora care au condus in trecut, ma refer in special la Bacau.

Fotoreportaje in articolele din orele urmatoare!

La Dofteana, discursul a fost tinut in centrul respectivului sat. Ansambul Busuiocul a tinut un spectacol.
La Darmanesti evenimentul a fost organizat pe stadion, langa rafinarie, localnicii au putut bea bere si manca mici, dar de aceasta data am observat ca pe bani. Si aici, ansambul Busuiocul a tinut un spectacol.
La Balcani evenimentul s-a desfasurat pe terenul de fotbal din sat, dupa discursurile oamenilor politici oaspetii au fost pusi la masa, fiind serviti cu cioarba, sarmale, friptura, vin, bere, suc, etc.

In toate cele trei comune in care am fost am observat ca localnicii au fost foarte ospitalieri, in fiecare comuna presedintele CJ si primarul aferent comunei au tinut un discurs.

Am avut aparatul de fotografiat la mine si am facut aprox 250 de poze, din care am selectat cateva zeci de poze, le voi posta pe parcursul zilei, in trei articole.

Vor fi in total trei articole, cate unul pentru fiecare localitate, nu as vrea sa luati aceste fotoreportaje ca ceva politic ci as vrea sa le ganditi ca pe o realitate, voi incerca sa va arat cat mai multa lume din cele toate trei localitati.

4 thoughts on “Dragos Benea (PSD) in campanie prin judetul Bacau

  1. parca erai echidistant,acuma te duci cu benea in campanie prin judet :))mai tii minte cand ziceai ca daca iar iese psd iti iei bilet si pleci in congo?

  2. Pai se duce in Dărmănești de ce ?sa se duca le Răcătău (Horgești) unde drumurile arată că acum 200 de ani si Benea a dat bani la biserici .Deasemenea drumul spre Dealu morii ,e făcut praf și multe sate care nu au apă ,drumuri și canalizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *