Ziarele locale in vreme de criza

Cetatenii orasului Bacau sunt informati zilnic de televiziuni ca Euro TV, 1 TV Bacau sau TV Bacau si de ziare precum Adevarul de Seara, Desteptarea, Informatia Bacaului, Observatorul de Bacau sau Ziarul de Bacau. Am enumerat in ordine alfabetica cei mai importanti jucatori in mass-media din Bacau. In randurile urmatoare vom vorbi despre primele victime facute de criza financiara in randul mijloacelor de informare din Bacau.

Ziarul de Bacau este un cotidian de interes local, este cea mai citita publicatie electronica din judetul Bacau si este al doilea ziar ca tiraj, fiind intrecut de Desteptarea.
Ziarul de Bacau s-a adaptat crizei si a facut in editia de ieri 31 ianuarie 2008 un anunt cu titlul „Ziarul de Bacau, mai condensat„:

Pentru a nu majora, pretul publicatiei noastre, de luni, 2 februarie, „Ziarul de Bacau” isi va reduce numarul de pagini, de la 24 la 16, si va costa tot un leu. Asiguram insa cititorii ca vor regasi in paginile „Ziarului” acceasi calitate a materialelor de presa, intr-o forma ceva mai condensata, astfel ca sa nu ocolim zonele de maxim interes din ce ne inconjoara.


Ieri
am vorbit despre situatia Monitorului de Bacau care „a fost condamnat la moarte„. Am scris ieri ca „PD-L-istul Nistor, cel cu „Viitorul meu conteaza si alegi Nistor!”, a preluat ziarul acum ceva timp si l-a falimentat. Nistor a candidat la presedentia Consiliului Judetean Bacau dar nu a fost ales. Nu-mi imaginez ce s-ar fi intamplat cu judetul. Distrugatorul de ziare putea deveni distrugatorul de judete! Am cautat Monitorul de Bacau astazi la chioscurile de ziare dar nu l-am gasit”.

Ce urmeaza?

Imaginea crizei

3 thoughts on “Ziarele locale in vreme de criza

  1. ERATA ziarul de bacau nu este nici cea mai citita publicatie electronica, nici al 2 lea la tiraj. e mai jos in ambele situatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *