Wezz Devall – Free My Willy

Este posibil ca multi dintre voi sa nu fi auzit de Wezz Devall. Nici eu n-am auzit de el pana acum cateva zile, cand noua sa productie a fost „tune of the week” in show-ul A State of Trance 454.

Nascut in Utrecht, Olanda, tara mama a trance-ului, tanarul Wezz Devall (Wessel Grift, numele sau real) a inceput sa produca muzica la varsta de 17 ani. Proiectele personale intitulate Wezz & Fisher si Second Class Killers au primit suport din partea unor nume ca Tiesto, Ferry Corsten sau Paul Oakenfold. Wezz Devall nu are foarte multe release-uri pana in momentul de fata, cele mai cunoscute fiind Monster Wave si remixul pentru The Spring by Alex Fisher & Ernesto.

Sound-ul lui Wezz Devall este genul de sound care ma face sa ma ridic de pe scaun si sa ridic mainile in aer. Asa a fost si cand am auzit pentru prima data, in show-ul Maintstage al baietilor de la W&W, iar apoi in cadrul ASOT 454, Free My Willy, noul single Wezz Devall ce urmeaza a fi lansat la Captivating Sounds (Armada) pe 24 mai 2010.

One thought on “Wezz Devall – Free My Willy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *