8 voluntari și proiecte din Bacău au ajuns în finala Galei Naționale a Voluntarilor 2016

De vreo 5 ani încoace, a devenit deja o tradiție ca la sfârșitul fiecărui an, la inițiativa VOLUM (Federația Organizațiilor care Sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România), la București, să fie premiate cele mai de impact proiecte de voluntariat din toată țara și mai ales cei mai activi voluntari, tineri care se implică benevol pentru bunul mers al comunităților lor.

Gala Naționala a Voluntarilor 2016, eveniment care anul acesta va avea loc pe 14 decembrie (foarte bine că au programat-o după alegeri!), reunește 108 finaliști și tot atâtea povești de voluntariat care pot fi votate până pe 4 decembrie pe site-ul oficial: galavoluntarilor.ro/finalisti.

8 dintre aceste povești sunt din Bacău și cumva mă simt responsabil să le promovez pentru că, de ce nu, ar fi foarte tare ca o parte dintre premiile naționale pentru voluntariat să vină și anul acesta la Bacău. Avem 4 finaliști la secțiunea Voluntarul anului, 3 la Proiectul de voluntariat al anului și o persoană finalistă la categoria Coordonatorul de voluntariat al anului.

finalisti-bacau-gala-nationala-voluntarilor-2016

Finaliștii băcăuani la secțiunea Voluntarul anului:

Inițiativele băcăuane finaliste la Proiectul de voluntariat al anului;

Persoana finalistă la categoria Coordonatorul de voluntariat al anului:

Dacă vreți să îi vedeți câștigători pe băcăuanii de mai sus, intrați pe fiecare link în parte și votați-i!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *