Tofan Sport, campioana de toamna la minifotbal

Avand in vedere ca sunt partener oficial al Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori Bacau, editia a IV-a, 2009 – 2010, postez pe blog comunicate de presa, rezultate, stiri si tot ce tine de aceasta competitie care este in curs de desfasurare.

Turul ediţiei a IV-a a Campionatului Municipal de Minifotbal pentru Amatori – Liga Bergenbier se apropie de sfârşit odată cu venirea sezonului rece. După derby-ul etapei dintre Tofan Sport şi SC Andisimo, cunoaştem deja campioana de toamnă, şi anume Tofan Sport. Derby-ul etapei ne-a rezervat după cum era şi de aşteptat, un meci extrem de spectaculos, mai ales în contextul în care SC Andisimo conducea deja cu 2-0 în min.5 al primei reprize, însă în cele din urmă liderul campionatului s-a impus cu 7-4, graţie şi reuşitelor spectaculoase ale lui Corneanu Claudiu.

Duminică, pe baza sportivă Lider Sport, a continuat seria meciurilor din campionatul de minifotbal cu partida dintre Cartier URA şi Legendele. Legendele au demonstrat încă o dată la nivelul întregului colectiv că sunt o echipă vie, în timp ce jucătorii de la Cartier URA încă nu reuşesc să se regăsească.

Un alt meci senzaţional a fost cel dintre Fortuna 40 şi SC Ermacom, încheiat cu scorul de 7-5 în favoarea echipei mai inspirate la faza de finalizare, SC Ermacom. În cadrul acestei etape, FC Coriolan nu a avut un meci prea dificil în faţa celor de la Generali Bacău care însă totuşi a surprins prin faptul că a reuşit chiar să domine jocul în prima repriză. În rest, a fost un meci care s-a înscris într-o notă dominată de fair-play cu excepţia unui cartonaş roşu acordat lui Stratulat Cezar pentru un gest nesportiv care a ţinut cu orice preţ să iasă în evidenţă.

FC Nordului vs. X-Carp a fost un meci foarte frumos care s-a terminat cu 7-2 în favoarea celor de la X-Carp. Pe de cealaltă parte FC Nordului a reuşit chiar un meci foarte bun, demonstrând că se află într-o formă ascendentă după un start mai dificil.

Etapa a XIV-a ne-a rezervat încă un meci de egalitate, ceea ce destul de rar se întâmplă pe terenul de minifotbal, de data aceasta protagoniştii fiind Nuntaşii Poşta Atlassib şi FC Afezam. Andrei Alexandru a fost cu siguranţă jucătorul a cărui lipsă s-a simţit cel mai mult în tabăra Nuntaşilor.

Dedeman continuă seria neîntreruptă a victoriilor, după un rezultat pozitiv înregistrat în cadrul acestei etape şi în faţa celor de la Red Team care reuşeau totuşi să conducă cu 2-1 la pauză, însă încă o dată experienţa celor de la Dedeman a făcut diferenţa.

În ultimul meci al penultimei etape a turului de campionat FC Transport Bistriţa a reuşit să se impună în confruntarea cu Gim Sport într-un meci de excepţie în care tranportatorii au fost nevoiţi să-şi tureze la maxim motoarele pentru a-şi revendica victoria în cele din urmă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *