Foto: Incepe Campionatul Municipal de Minifotbal Bacau

Avand in vedere ca sunt partener oficial al Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori Bacau, editia a IV-a, 2009 – 2010, voi posta pe blog comunicate de presa, rezultate, stiri si tot ce tine de aceasta competitie care va debuta pe 12 septembrie 2009.

Asociaţia Română de Minifotbal şi Lider Sport au organizat joi seara de la ora 19.00, în Club The Stage, evenimentul de deschidere al celei de a IV-a editii a Campionatului Municipal de Minifotbal. La eveniment au fost prezente echipele participante în competiţie, partenerii competiţiei şi reprezentanţi ai mass-mediei. Jos puteti vedea cateva fotografii de la deschiderea campionatului.Pe ordinea de zi a întâlnirii s-au aflat modificarea modificarea regulamentului competiţional în ceea ce priveşte sistemul de play-off, precum şi posibilitatea echipelor de a-şi planifica orele de disputare ale partidelor din cadrul campionatului. Momentul cel mai important al serii a fost tragerea la sorţi.


În această ediţie de campionat s-au înscris 14 echipe, multe dintre aceste fiind echipe noi sau rezultate în urma unor fuzionări cu echipe cu mai multă experienţă pe gazonul sintetic. Anul acesta obiectivul meu este ca campioana Bacăului să devină şi campioana naţională la minifotbal şi sunt sigur că toate şansele sunt de partea noastră, după prima impresie pe care mi-au lăsat-o echipele”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul sportiv al acestui eveniment.


Cele 14 echipe echipe care se cor întâlni în această ediţie de campionat sunt: Bad Boys, Ben-Jon Comăneşti, Cartier URA, Generali Bacău, FC Coriolan, FC Transport Bistriţa, Fortuna ´40, Gim Sport, Legendele, Novoplast, Nuntaşii Poşta Atlassib, Red Team, Tofan Sport şi X-Carp.
Campionatul va debuta sâmbătă 12 septembrie 2009, şi se va juca tur-retur, pentru ca la sfârşitul returului primele 8 echipe să meargă mai departe într-un sistem play-off pentru desemnarea clasamentului final.

Astfel sâmbătă de la ora 10.00 are loc primul meci din cadrul primei etape a campionatul de minifotbal, FC Transport Bistriţa vs. Bad Boys. Meciul se anunţa a fi unul foarte interesant prin prisma faptului că ambele echipe vor prezenta la start loturi noi de jucători. Primul avantaj l-ar putea avea Bad Boys dacă e să ne gândim la rezultatele avute în ediţia precedentă. În deschiderea campionatului va avea loc şi un meci demonstrativ al copiilor de la Şcoala de fotbal Gh. Burleanu.

Meciurile vor continua duminică, astfel de la ora 16.00 Red Team, foştii Liceeni din ediţia precedentă, vor întâlni pe cei de la X-Carp. De la ora 17.00 prima echipă din afara municipiului Bacău care participă la această competiţie, Ben-Jon Comăneşti vor da piept cu campioana en-titre, FC Coriolan. De menţionat că în lotul celor de la Ben-Jon este şi renumitul luptător de K1, Ionuţ Iftimoaie.


Meciurile vor continua cu întânirea dintre Nuntaşii Poşta Atlassib, echipa Fair Play de anul trecut, şi Generali Bacău, o echipă care doresc să ne asigure că vor face faţă cu brio competiţiei. De la ora 19.00 Tofan Sport, o echipă care şi-a stabilit deja obiectivul, în câştigarea campionatului, va întâlni pe Gim Sport, echipa surpriză care învingea anul trecut pe FC Coriolan cu 12-2. Fortuna ’40 va întâlni Legendele de la ora 20.00, iar ultimul meci al primei etape se va juca tot duminică de la 22.30, într Cartier URA şi Novoplast, cea din urmă fiind echipa care a impresionat cel mai mult prin talent fotbalistic şi fair-play în ediţia trecută de campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *