Meciuri frumoase la minifotbal – etapa a VII-a

Avand in vedere ca sunt partener oficial al Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori Bacau, editia a IV-a, 2009 – 2010, postez pe blog comunicate de presa, rezultate, stiri si tot ce tine de aceasta competitie care este in curs de desfasurare.

În acest weekend s-au disputat meciurile din cadrul etapei a VII-a a Campionatului Municipal de Minifotbal pentru Amatori – Liga Bergenbier. Etapa a debutat cu meciul dintre FC Transport Bistriţa şi Red Team. A fost un meci foarte echilibrat încheiat la limită cu scorul de 5-4 în favoarea transportatorilor. Pe de cealaltă parte Red Team graţie şi noilor achiziţii a reuşit să facă o figură frumoasă.

SC Andisimo vs. Generali Bacău a continuat seria meciurilor frumoase de pe terenul de minifotbal. Generali Bacău merită toată aprecierea datorită acestui joc în care primul gol s-a înscris de abia în min.20 şi ţinând cont că SC Andisimo este una dintre cele mai bune echipe.
Fortuna 40 a întâlnit în cadrul acestei etape pe Nuntaşii Poşta Atlassib într-un meci foarte disputat în care s-a impus echipa care a dovedit mai multă coeziune, nivelul relaţiilor de joc fiind decisiv la minifotbal.

SC Ermacom vs. X-Carp a continuat seria meciurilor redutabile din cadrul campionatului de minifotbal. SC Ermacom a reuşit să se impună în cele din urmă atât prin tehnicii săi jucători care de data asta s-au dovedit a fi şi productivi în faza de finalizare, dar şi graţie celor trei reuşite de excepţie ale lui Vlase Constantin.

Derby-ul etapei a VII-a nu s-a jucat după cum se aşteptau cei mai mulţi între echipele de pe primele locuri din clasament, ci chiar între echipe din partea a doua a acestuia. Astfel Legendele au jucat împotriva celor de la Bad Boys în cea mai spectaculoasă întâlnire a acestei etape, cu răsturnări la fiecare 5 minute, ceea ce nu poate decât să îi determine pe organizatorii să remarce perspectiva acestor două echipe în etapele următoare ale campionatului, după cum ne spunea Gheorghe Burleanu, managerul acestei competiţii.

În partida Cartier URA vs. FC Coriolan coriolanii au adus la start o cu totul altă echipă care şi-a revenit din toate punctele de vedere după şocul suferit în urma confruntării cu Legendele din etapa precedentă. Totodată această etapă scoate în evidenţă cât de importante sunt relaţiile de joc şi portarii echipelor din cadrul campionatului.

Tofan Sport şi Ben-Jon Comăneşti au reuşit să creeze un alt meci foarte frumos, un spectacol adevărat, în care Tofan Sport a trebuit să transpire serios pentru a-şi adjudeca cele trei puncte. Cele 5 reuşite ale lui Ghiuş Sorin au făcut însă diferenţa între jocul echilibrat al celor două echipe.
Ultima partidă din cadrul etapei a VII-a s-a disputat între Gim Sport şi FC Afezam. Gim Sport în ciuda lipsei lui Gondac Adi s-a impus printr-un joc tehnic şi rapid, dar şi prin evoluţia de excepţie a lui Cantău Radu, scor final 7-4.

În urma etapei a VII-a Tofan Sport rămâne lider al campionatului cu cel mai bun atac, pe locul al doilea la egalitate de puncte aflându-se Fortuna 40 cu cea mai bună apărare, doar diferenţa de golaveraj făcând diferenţa în acest moment între cele două echipe.

Rezultate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *