Tele… kum?

Sunt un mare fan al culorii magenta (am câteva cămăși cu dungulițe mov) și sunt bucuros de fiecare dată când o nouă companie de telefonie mobilă se lansează în România. Poate-poate se întețește concurența, în dauna oligopolului. Asta nu înseamnă însă că mă feresc să dau Cezarului ce este al Cezarului.

De astăzi, Cosmote și Romtelecom devin Telekom România. La conferința de lansare de astăzi a fost făcută publică oferta noului operator. Chestia ciudată e că toate abonamentele de mobil sunt intitulate „nelimitat”, dar au diverse restrângeri atât la SMS-uri/minute naționale, cât și la traficul de date.

Se laudă cu 4G. Cel mai modest abonament cu 4G include doar 750 MB. Telekom scrie cu mare mândrie pe pliant că „Prin 4G poți încărca un fișier de 20 MB într-o secundă„.

Ia să vedem: în câte secunde poți termina traficul de date inclus în abonament? 37,5. În doar 37,5 secunde termini abonamentul „nelimitat” iar viteza îți scade la 128 kbps. Revoluție, nu alta!

Cu toții ne aprindem ca magenta la față când ni se termină abonamentul „nelimitat”.

Foto via Piticu

telekom oferta mobil

2 thoughts on “Tele… kum?

  1. Si ce vor sa arate cu asta? Ca vor fi cei mai scumpi din tara?

    Cel mai mic abonament e de 9.95 euro si ajunge pana la 49.95 euro ?!?! WTF !!!???!!!

    Ceea ce ei ofera cu 50 euro/luna eu am de la Digi cu 5 euro!!!!! (in afara de cei 400mb internet in roaming, am doar 100)

  2. Tu ai cu 5, eu pentru ca am mai multe servicii de la ei abonamentul per telefon este de 4(patru) euro! De ce m-as gandi vreodata sa plec de la ei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *