Octombrie: 230 000 afişări, 60 000 vizite, 27 000 unici, 52% bounce rate

Am văzut că este la modă să îţi arăţi traficul de pe blog. Asta este din ciclul hai să arătăm lumii câte pătrăţele avem la abdomen. Chiar simt nevoia să elimin o serie de bănuieli care spun că mi-am pierdut din cititori. Perioada: 1 – 31 octombrie 2011. 60 000 de vizite, 27 000 de unici, semn că 1 din 2 oameni au revenit pe blog după prima vizită. 230 000 de afişări, 4 afişări pe pe vizită. Astfel, bounce rate-ul se situează la 52%.

Fiecare vizitator a stat în medie pe blog 3 minute şi 2 secunde. Vizitele noi sunt doar o treime, semn că cititorii sunt fideli şi revin. Majoritatea nu sunt aduşi accidental de link-uri spam şi de motoarele de căutare, ci revin pentru conţinut. 37% folosesc Chrome, 36% Firefox, 13% Internet Explorer, 8% Opera, 6% – altele. Doar 2-3% intră pe Kristofer.ro de pe telefonul mobil.

În primăvară am făcut un rebranding şi m-am mutat pe WordPress, de pe Kristofer93.com (Blogspot) pe Kristofer.ro. Tot în primăvară am făcut 4 ani de blogging şi am marcat postul cu numărul 4 000. Atunci am vorbit despre ce înseamnă blogul pentru mine şi cât m-a dezvoltat acesta ca persoană pe parcursul adolescenţei.

Vă mulţumesc că mă citiţi şi că mă băgaţi în seamă!

8 thoughts on “Octombrie: 230 000 afişări, 60 000 vizite, 27 000 unici, 52% bounce rate

 1. Chiar azi verificam page rankul site-ului tau si ma gandeam cand o sa ajung sa am si eu pagerank 4. Oricum faci o treaba buna cu blogul si mult succes in continuare.
  PS: sunt unul dintre cititorii fideli 😀

 2. Eu pot sa spun ca te citesc aproape zilnic, de prin 2008 si pana azi. Am inceput sa-ti vizitez blogul cu scopul de a vedea topurile de la Vibe FM si diferitele tracklist-uri pe care tu le intocmeai. Pe trilulilu am dat de tine prima oara. 😀 Intre timp a inceput sa-mi placa ceea ce scrii, in general, nu numai topurile pe care le faceai, si asa am devenit un cititor fidel. Keep up the good work!
  P.S: Sunt mandru ca fac parte din cei 2-3% care intra de pe telefonul mobil. :))

 3. Insa daca tot publici unele lucruri, cati dintre acei 60.000 sau cati din acei 27.000 sunt din judetul Bacau (respectiv municipiul Bacau) ?

  1. Chiar asa, cati din cei care iti viziteaza blogul sunt din Bacau? Eu spre exemplu locuiesc in Bucuresti, imi duc viata aici, dar intru sa citesc ce se mai intampla prin Bacau (orasul natal) si eventual alte lucruri.

   PS: Vezi cu bounce rate-ul ala ce faci, ca e destul de mare si nu-s semne bune.

 4. ba Cristi sa intri pe mess am o poza cu abdomenul meu de anul trecut de la mare,cazi pe spate.

 5. spune-ne si cati sunt din Bacau daca tot publici statisticile… vad ca doar 88% sunt din Romania, iar ultima oara n-aveai nici 20% din trafic din Bacau. Just sayin 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *