TEDx Bacău – a fost anunțată ediția a III-a

După două ediții de succes, prima la Universitatea „Vasile Alecsandri” în 2013, iar cea de-a doua la Ateneu în 2014, TEDx Bacău revine sâmbătă, 10 octombrie, la Centrul de Afaceri și Expoziții. Ediția din acest an are tema „Human nature” și va aduce în fața publicului 12 speakeri împărțiți în două secțiuni: create & discover.

Până în momentul de față au fost anunțați ca vorbitori Andrei Roșu (primul român care a traversat Canalul Mânecii înotând), Cristiana Stancu (campioană la lupte), George Baltă (rugbist), Timotei Rad (hitchhiker), Eliza Nițescu (marketing manager). Detalii despre ei găsiți pe site-ul TEDx Bacău.

workshopuri TEDx Bacau 2013 (9)

Tema din acest an este HUMAN NATURE: oamenii au in mod natural caracteristici similare dar in acelasi timp distinctive precum modul de gandi, de a simti sau de a actiona. Deci, ce este pana la urma natura umana? Cine suntem noi, cum credem, cum simtim si cum actionam? Care sunt limitele noastre, si cum le putem depasi?

Cei 12 vorbitorii TEDxBacau vor incerca sa ofere un raspuns. Oameni de stiinta ce au descoperit modele si conexiuni in modul in care functionam, activisti sociali ce au gasit noi modalitati de a schimba comportamentul nostru, inventatori ce lucreaza la noi instrumente pentru a spori capacitatile noastre, artisti care prin creatiile lor ne retrezesc la viata.

Bilete pe tedxbacau.ro/#bilete:

  • EARLY BOOKING STUDENT (pana pe 4 octombrie) – 25 RON
  • EARLY BOOKING STANDARD (pana pe 4 octombrie) – 40 RON
  • STANDARD (intre 5 si 10 octombrie) – 50 RON

Tedx Bacau 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *