Foto: PhotoWorkGroup Bacau – editia 1

Proiectul PhotoWorkGroup Bacau a debutat duminica, 30 august 2009, cand mai multi pasionati de fotografie au participat la prima initiativa de acest fel din Bacau.

Tin sa va reamintesc ca notiunea de PhotoWorkGroup se bazeaza pe schimbul de experienta intre cei mai experimentati si cei invatacei in ale fotografiei. Pe langa acest scop, se doreste ca eveniment sa fie unul de socializare si unul de cunoastere a imaginatiei, viziunii, dorintei si creatiei fotografice.

Prima editie a adunat in jur de 10-15 persoane, printre care m-am aflat si eu. Dupa cum stabilisem inca de la inceput, ne-am intalnit in fata magazinului Luceafarul si ne-am decis sa mergem intr-un loc inedit: constructia neterminata de langa cladirea Conimpuls/SIF Moldova.

Tema primei editii a fost arta urbana, dar ne-am cam abatut de la ea, acest lucru nefiind o problema. Important este ca ne-am intalnit si ca avem in cap sa o mai facem de nenumarate ori.
Vom incerca sa facem acest tip de intalnire intre fotografi cat mai interesanta, editie cu editie.

Daca aveti sugestii, intrebari, critici dar si sfaturi in legatura cu ceea ce noi numim PhotoWorkGroup, va rugam sa ni le adresati intr-un comentariu!

Mai jos puteti vedea cateva fotografii pe care le-am realizat eu in cadrul primei editie a PWG Bacau.
PS: Daca vreun participant al primei intalniri vrea sa isi vada aici cele mai reusite poze, o poate face contactandu-ma!

18 thoughts on “Foto: PhotoWorkGroup Bacau – editia 1

 1. Totul tine de expresivitatea pozelor. Peretii aia nevaruiti, mizeria dar si graff-urile dau un backround interesant pozelor.

  Parerea mea.

 2. ce tare e poza cu sebi :)):)) parca ii spune copilului: "stai ushor baiete, nu trage, stai calm" :)):)):)):))

  Oricum, a fost destul de ok intalnirea asta.
  speram ca cea viitoare sa fie si mai si. :):):)

 3. Poate ai tu mai mult talent si nu il scoti la aer sa ni-l arati si noua.:) Daca nu distingi ca astea sunt fotografii de reportaj , eu unu nu inteleg de ce ai comentat. Apreciati initiativa ca vrem sa ne adunam .

 4. acolo isi fac veacul boschetarii, cladirea asta trebuie demolata… e de rasul lumii.

  au lasato asa in parasire iar primaria nu poate interveni ca e pamantul lui Sechelariu.

 5. Cum pot sa devin un membru al PWG? Este vre-un club foto in Bacau?
  Kristofer, tu cred ca stii mai multe detalii….as fi recunoscator pentru un response.
  Multumesc!

 6. Cautam un muzeu, teatru, casa de cultura sau orice alt centru cultural care ar fi dispus sa ne ofere o incapere, ceva unde sa ne intalnim saptamanal/lunar … o a ranjam frumos, sa ne fie noua bine.
  De bani … ei, asta e alta discutie:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *