Gata, s-au supărat directorii de școli și licee?

Încerc să înțeleg de ce nu (mai) sunt chemat la ședințele de la 3 dintre instituțiile de învățământ unde am fost desemnat reprezentant al comunității băcăuane în Consiliul de Administrație.

  • Cumva pentru că insist pe ideea că fondul școlii e ilegal?
  • Cumva pentru că îi bat pe directori la cap să ceară municipalității bani pentru investițiile din școală și nu părinților?
  • Cumva pentru că m-am luat de taxele abuzive pe care le practică pentru documentele de studiu?
  • Cumva pentru că regulamentele de ordine interioară pe care le aprobă sunt atât de restrictive încât se potrivesc și închisorilor?
  • Cumva pentru că relatez cu punct și virgulă fiecare decizie adoptată?
  • Cumva pentru că m-am opus să semnez un „acord de confidențialitate” cu privire la ce se discută în forul decizional al școlii/liceului?
  • Cumva pentru că am devenit aliatul tuturor celor care întâmpină fel de fel de abuzuri în școlile și liceele băcăuane?

Ca să fie clar, e vorba de Colegiul Catolic „Sf. Iosif”, unde nu am fost convocat niciodată, respectiv Colegiul „Grigore Antipa” și Școala gimnazială „Constantin Platon”, la acestea două din urmă convocările încetând la începutul lunii septembrie. Mi-e greu să cred că în aceste 2 luni de zile n-au mai avut loc ședințe ale Consiliului de Administrație.

P.S.: neconvocarea membrilor C.A. poate fi motiv de nulitate pentru toate deciziile luate la ședințele care nu au fost organizate conform legii.

P.S. 2: înțeleg faptul că majoritatea consilierilor locali nu sunt interesați cu privire la ceea ce se întâmplă cu și în școlile și liceele unde au fost desemnați ca reprezentanți ai comunității și că până acum nu au dat pe la aceste ședințe, dar asta nu înseamnă că toți suntem la fel. Eu, unul, sunt foarte preocupat de bunul mers al învățământului băcăuan și încerc să particip la toate aceste ședințe.

cristian-ghinghes-consiliul-local-foto-bagi-mihai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *