Stavarache face campanie prin SMS in ziua alegerilor

O parte din abonatii la telefonia mobila din Bacau au primit acum cateva zile un SMS de la PNL Bacau (fara numar) in care scria ca Stavarache va aparea la Realitatea TV si ca H-ul este de interes national.

Astazi 30 noiembrie 2008 se voteaza. Aceeasi abonati au fost deranjati astazi din nou de un SMS la ora 12:38, de aceasta data de la Stavarache (fara numar) in care scria:

Astazi avem dreptul sa ne alegem viitorii 4 ani! Acum puterea e la fiecare dintre noi! DE VOTUL NOSTRU trebuie sa depinda viitorul Bacaului! Voteaza pentru Bacau!

Campanie electorala 100 %. Cu toate ca nu este voie, in oras bannerele electorale sunt inca pe cladiri. Voi posta un fotoreportaj pe aceasta tema mai pe seara.

Jos puteti vedea un screenshot cu mesajul de la Stavarache!

5 thoughts on “Stavarache face campanie prin SMS in ziua alegerilor

  1. Asta nu e campanie, nu se mentioneaza numele niciunui partid politic, e doar un indemn ca bacauanii sa mearga la vot. Nici vorba de campanie.

  2. Nu e corect ceea ce spui. Mesajul e clar in afara legii, dar bannerele si, in general, afijasul electoral este permis, doar sa nu fie in sectiile de votare.

    Pe de alta parte, stiu cine opereaza astfel de mesaje si s-ar putea sa nu fie transmise de cei de la PNL.

  3. stie cineva va rog frumos cum se numeste melodia in care zice „bing us togheter … feel the summer night” a fost pe vibe 30 – 11 – 2008 la ora 15:43 multumesc mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *