PNL Bacau spameaza prin SMS in ziua alegerilor

Am vorbit acum cateva zile despre „Moduri nesimtite de a face campanie in Bacau” si am vorbit si de SMS-urile trimise de PNL Bacau/NEWS Flash si chiar recunosc ca am atacat cam tare maniera PNL, citez:

Poate cel mai nesimtit mod de campanie al PNL-ului a fost atunci cand „PNL Bacau a spamat cetatenii orasului Bacau prin SMS„, repetand manevra de multe ori. Conceptul a fost simplu: aduni sute de tineri ii ademenesti cu o tabara amarata la Valea Budului si le dadea un party dezorganizat, la unul dintre ele chiar a fost bataie. Continuam; ii puneau pe saracii tineri sa scrie pe niste hartii toate numerele de telefon din agenda lor, se bagau intr-o baza de data si se foloseau de anumiti operatori/centrale telefonice si trimiteau mesaje cu numele de „PNL Bacau”, „News Flash”, etc. Ce se poate spune? Rusinica, ru-si-ni-ca, rusinicaaa!

Manevra liberala se repeta astazi, in ziua alegerilor locale la Bacau – turul II. Deci, 15 iunie 2008, ora 13:39, cineva din familie primeste un mesaj text pe telefon expediat de numarul de telefon „PNL Bacau”. Continutul mesajului: „Conform rezultatelor centralizate la orele 13, a fosr inregistrata o prezenta ridicata la urne in cartierele cu populatie de etnie rroma! Planul lor da roade!

Ce sa inteleg? Ca pana la ora 13:00 au votat mai multi rromi si ca acei rromi au votat cu Sechelariu? Jos este o fotografie cu SMS-ul.

14 thoughts on “PNL Bacau spameaza prin SMS in ziua alegerilor

 1. Hei dar cumva ne faci pe noi astia de la pnl ca suntem marionete? ai grija cum vorvesti , cum adica intr-un club de drogati, Tabo, ii club de drogati, sau Marinarul, esti dus cu pluta mai baiete, mai iesi si tu in oras cu o fata, nu mai merge cu camera ta, parca ai fi gay, maturizeazate copil mic ce esti.

 2. Daca te referi la Marinarul…cred ca euun club de drogati si degenarati…azi dimineata s-au omorat unii pe acolo…si da…PNL foloseste toate mijloacele la care se pot gandi…josnic.

 3. :))

  Esti Foarte dur …ce daca primesti un SMS frate …daca primeai 100 pe zi mai ziceam, dar asa ai primit maxim 2/zi, si n-am auzit sa moara nici unu din cauza asta 🙂

  In fine ….Sechelariu a facut o campanie muldara in adevaratu’ sens al cuvnatului, pe el ar fi trebuit sa-l critici…
  Dar in fond si la urma urmei, e parerea ta, ai dreptu’ la opinie si ti-o respect!

  Bafta si la cat mai multe articole 🙂

 4. Ta Boo si Marinaru nu sunt cluburi murdare…si cat despre Sergiu….a avut cu adevarat o campanie murdara..s`a aliat cu Bartolomei..a crezut ca o sa`i iasa campania cu calomnia..cu masinile pe strazi…o zi a tinut….
  si ziarele..cu poze trucate…plus ca au aruncat ziarele unde le`a venit in cale…nu mai am ce comenta….decat ca daca iese Stavarche…. -> jos clanu Seche..jos coruptia

 5. Vasile Botomei e cel care s-a aliat cu Sergiu, si-au facut acea propaganda numita „campanie muldara”. Un gest disperat din partea lor …

  In seara asta o sa se rezolve totul. Calm down all ! Fara jigniri fratilor ca nu suntem la cort 😐

 6. ba copilu’ esti dus cu pluta…cu tot cu site-u tau.. eu zic sa-ti vezi de pozele tale si de alte treburi ca la astea te pricepi…in rest n-ai o treaba cu nimic.. esti si tu un bagator de seama k altii…hai vezi acolo ce faci k nu-i frumos..hai ceaules

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *