PNL-ul isi face iar campanie prin SMS in Bacau

La alegerile locale din 2008 PNL Bacau s-a folosit de centralele locale de telefonie mobila pentru a spama clientii retelelor Orange si Vodafone prin SMS cu diverse mesaje electorale.
Nu a facut-o o data, ci de trei ori:

Iata ca au venit alegerile parlamentare din 2008 si PNL Bacau procedeaza in acelasi mod ca la alegerile locale. Astazi 27 noiembrie 2008 la ora 17:17 sora mea a primit un mesaj de la PNL Bacau (fara numar) care continea urmatorul text:

Lupta impotriva a ceea ce inseamna H-ul este de interes national! Romeo Stavarache descrie lupta electorala a bacauanilor astazi la Realitatea TV de la 18:50.

Daca va intrebati ce este „H-ul”, este simbolul care apare si pe afisele PNL din Bacau! Acest H este rosu, taiat cu linii galbene si exprima lupta celor de la PNL Bacau pentru „detronarea” lui Hrebenciuc.

Jos puteti vedea un screenshot cu mesajul PNL!

3 thoughts on “PNL-ul isi face iar campanie prin SMS in Bacau

  1. Nu prin centrala telefonica se dau sms-urile! Exista un site care da mass contra cost. Eu am primi astazi de la psd. Dar asta e campania. Ai vazut cum se uda cu apa precum cainii in calduri.

  2. nu e site care da mass contra cost… zi-le mersi la amicii tai membri pnl care ti-au bagat numarul in baza de date ;))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *