Spring Session 003 @ West End Bacau – 3 aprilie 2009

Club West End continua seria de petreceri defsasurate sub egida „Spring Session” si aduce vineri 3 aprilie 2009 in Bacau alti doi reprezentanti ai „Sunrise Agency„. Petrecerea este oferita de Ballentine’s, un nume foarte mare in industria bauturilor alcoolice.

Cine sunt Phaser Lips?
Doi baieti din Iasi: Radu Tasca si Florin Fiko, care in 2005 au inceput o colaborare din pasiunea pentru muzica de tip electronic. Totul a plecat de la Zabiella si acum ii poarta torta lui Rhadoo (da, stiu ca e un nume romanesc, dar de ce nu?!). Primul set: „… hmmm…..a fost acum mult timp (se gandeste Radu si ezita putin, apoi continua) acum vreo 3 – 4 ani„. Era mult mai usor atunci sa faci o selectie a pieselor pentru ca nu stiau atat de multe titluri, nu cunosteau exact cati predecesori aveau sa isi lase amprenta asupra lor si de aceea, cand vorbeste despre primul lor set, o face cu nostalgie: „Totul era mai simplu atunci, ne indragosteam de o piesa si aveam timp sa o digeram. Acum sunt pur si simplu prea multe care ne plac si inca de 3 ori pe atat pe care trebuie neaparat sa le ascultam„.

Au inceput si au ramas credinciosi stilului house, insa sa fim seriosi! La cat se imbina in ziua de azi stilurile intre ele, nu mai exista „rasa pura”. Acum gusta muzica de la genul synth-pop la techno si de la minimal la house. Aduna muzica de peste tot, vor sa inteleaga ce se intampla pe scena acestui gen de muzica, ba chiar mai mult. O fac din necesitatea de a sti mai mult, de a asculta mai mult, de a “avea” mai multa muzica….e un must have ca sa supravietuiasca. Usor, usor, lumea a inceput sa ii cunoasca.
Dupa cum se exprima ei: „din pasiunea pentru muzica am inceput in decursul anului 2006 emisiunea radio „iLLectronic Sounds” cu scopul de a ne exprima viziunile in materie de „muzica electronica de casa”, cat si pentru a incanta urechile ascultatorilor cu seturi exclusive, atat din partea unor dj romani precum Mihai Popoviciu, Das Komitee, Sebo, Vania, Kozonak, Adi Dumitra, Toygun, Haute Culture (Suie Paparude), Jay Bliss si Dorro, cat si a unor dj de talie mondiala precum Kriece, Jeff Bennett, Djinxx, James Zabiela, Florian Meindl si altii”.

Au fost invitati de diferite posturi de radio cu experienta in domeniu precum: Proton Radio (USA), Audiomatic Net Radion, One Fm si Cubecast, mixand atat in eter, cat si live la pupitrele cluburilor ca Studio Martin (Bucuresti), Kado (Bucuresti), Loggia (Bucuresti), Posh(Bucuresti), XS (Iasi), Versus (Iasi) alaturi de nume precum Pedro, Ali Nasser, Raresh, Dan Ene, Rhadoo, Raoul,Vania, Haute Culture si multi altii. „

Parteneri media: 1TV Bacau, kristofer93.com si Tech-No-Night
Informatii si rezervari la numerele de telefon 0770 532 556 si 0743 999 052

Id de messenger: westendclub@yahoo.com
westendclub.hi5.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *