Sebo @ Club West End Bacau – 14 martie 2009

Sambata 14 martie 2009, Club West End Bacau are prilejul sa va aduca unul din copii minune ai orasului Iasi. Prin muzica sa si prin stilul abordat a dat mereu o nota aparte petrecerilor la care a participat. Foarte bun prieten cu un dj autohton cunoscut Raresh, a dorit mereu sa ajunga sa mixeze si in fata acestui public minunat, asa cum il descria bunul sau prieten.

Clubul West End are placerea sa va invite sa-l ascultati si sa-i aduceti un suport lui Sebo.

Sebo s-a nascut in 1984 si a descoperit muzica electronica prin intermediul postului VIVA, acolo unde rula emisiunea Berlin House. Ceea ce l-a determinat sa-si achizitioneze pick-upurile a fost Love Parade-ul berlinez din 1998 si, in special, setul lui Woody (Fumakilla), dj-ul care a dechis acel eveniment.
Debutul sau a avut loc acum mai bine de 4 ani de zile la open air-ul Ciorbesti Gathering (Iasi), acolo unde a mixat alaturi de Praslea, Jaybliss si Nrg. In prezent mixeaza minimal, techno si detroit. Talentat, perseverent si cu o solida cultura muzicala, tanarul iesean a devenit din ce in ce mai cunoscut in scena clubbing romaneasca. Sebo a obtinut locul 3 la Nights Awards 2005, la categoria „cea mai buna ascensine”. Este membru fondator Local Intruders, artist al labelului Skills (alaturi de Mihai Popoviciu, Alca, Horace Dan D, Filipash, Lektronicumuz) si producatorul emisiunii Tres Minimaux (Radio Electro, Iasi).
A mixat alaturi de Sven Vath, Kevin Saunderson, Chris Liebing, Toni Rios, Pauli Steinbach, Alex Bau, Margaret Dygas, Marco Carola, Troy Pierce, JPLS etc. Anul 2007 ii aduce primul gig international in clubul Henry Klein din Munchen.
Cu sound-ul sau care este o combinatie puternica intre minimal techno si detroit techno, Sebo a incantat evenimente mici, mari si chiar festivaluri, peste tot prin Romania. In prezent este artist sub indrumarea agentiei Sunrise.

Parteneri media: 1TV Bacau si kristofer93.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *