Sunrise Spring Tour @ Club Opium Bacau – 20 martie 2009

„Sunrise Spring Tour” vine vineri 20 martie 2009 in Club Opium din Bacau.

Sunrise, una dintre cele mai mari agentii de booking din Romania, organizeaza in perioada inceputului de primavara o serie de evenimente ce fac parte dintr-un turneu intitulat „Sunrise Spring Tour„.
Kristal Glab Club
din Bucuresti a fost vineri 13 martie 2009 gazda ultimului event „Sunrise Spring Tour„.

Doi dintre DJii agentiei Sunrise, El Cezere si Kozo tin capul de afis al evenimentului de club ce va avea loc vineri in Opium. Warm-up-ul va fi asigurat de Vicentiu si Robbie.
Intrarea costa 10 lei!

El Cezere a inceput sa mixeze in urma cu patru ani. Patru ani plini pentru un tanar DJ. A mixat alaturi de Luciano, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Dj Sneak, 2000 and one, Meshkov, Onur Ozer, Kenny Larkin, Loco Dice, Andre Galluzzi, Troy Pierce, Alex Under, Guido Schneider, Margaret Dygas, Serafin, Damian Lazarus si lista poate continua. In 2008 a format proiectul Afumati, impreuna cu Praslea, Raresh, Kozo; un proiect de productie la care lucreaza impreuna. Prima piesa a acestui proiect se numeste „Ne cunoastem”, piesa ce apartine lui El Cezere si Praslea, si a fost lansata pe [a:rpia:r] 05 in luna decembrie a anului 2008.

Ultimele vesti despre Kozo ni-l prezinta alaturi de El Cezere si Praslea insa scopul lor este deocamdata necunoscut. Se pare totusi ca ar avea legatura cu distractia. De curand el a intrat in familia [a:rpia:r] cu o productie semnata Kozonak pe discul cu numarul 5 alaturi de colegii Afumati Praslea si Cristi Cons. Restul vine de la sine.

One thought on “Sunrise Spring Tour @ Club Opium Bacau – 20 martie 2009

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *