SiS – Trumpet (Bomba verii 2008)

SiS aka Burak Sar are la activ cateva productii care realmente mi-au placut: Orgsa (noiembrie 2007) si Standing in prima jumatate a anului 2008. SiS este din Hessen, Germania si se bazeaza pe sound-ul lui propriu ce are la baza combinatii intre techno, folk si house.

SiS – Trumpet a fost pusa pana acum de dj renumiti ca Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano sau DubFire. Melodia mai poate fi gasita pe internet sub numele de Trompette, Trompete, Trumpet sau Trompeta. Am melodia sub forma de set rip de aproximativ o saptamana si am pus-o pe Trilulilu acum cinci zile. Astazi am gasit-o inregistrata mai bine.

Tot astazi, la Request 629 @ Vibe FM, SiS – Trumpet va fi redata in premiera mondiala la un radio! Aceasta piesa este considerata bomba anului 2008 si anticipez ca va fi mare hit! Piesa va fi lansata la sfarsitul lunii septembrie la labelul „Sei es Drum” care apartine lui Ricardo Villalobos! Auditie placuta!

13 thoughts on “SiS – Trumpet (Bomba verii 2008)

  1. In primul rand nu stiu cat de original ar fi. Am gasit piesa si e altcuiva. Balkan Chicks se numeste si ma cam indoiesc ca Ricardo Villalobos va face release la ea avand in vedere faptul ca a fost lansata de prin 2005.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *