Geo Da Silva si melodia lui – bomba verii 2008?

Pe forumul SoundArea, un forum din strainatate pe care puteti gasi cele mai hot piese ale momentului, Geo Da Silva cu melodia I’ll Do You Like A Truck a reusit adevarate performante. Postata pe 19 iunie pe acel forum, melodia are sute de download-uri si este considerata de ascultatorii de acolo ca pe o bomba a verii 2008.

Am observat in ultima perioada ca in zona dance, romanii au inceput sa se descurce si in afara tarii. Morandi cu Angels (Bobina Remix) a fost difuzata recent intr-o emisiune A State Of Trance si este inclusa in seturile live Armin Only, noul single al lui Sava – The Reason va beneficia de un remix de la Funkagenda!!!…Bravo!

Parerea mea este ca daca noi romanii, participam cu o piesa electro – dance la Euro Vision vom iesi printre primii 3! Mai jos puteti asculta piesa lui Geo Da Silva!

(Acest articol a fost postat automat de catre Blogger. Kristofer93 este plecat in vacanta si a pregatit multe articole zilnice pentru blog! Tineti aproape!)

23 thoughts on “Geo Da Silva si melodia lui – bomba verii 2008?

 1. sal… caut shi eu o piesa.. e ceva club si o voce barbateasca spune ceva de genul „and that bright light(??)… and that music!”

 2. kristofer, :D:D:D: circula o melodie de la da silva, ceva de genul „everybody let’s get party…”; e superficial ceea ce spun eu aici, dar sper ca vei reusi sa iti dai seama despre ce e vorba! Multumesc!

 3. salut baieti si fete:).. caut si eu o mel de la geodasilva, e veche (de prin 2005) si e ceva de genul „mainile in sus, ritmul te-a sedus, hai nu fii cuminte, ritmul t cuprinde”.. pe net nu am gasit nimic.. mervi!

 4. e o melodie care suna cam asa: try, try to say goodbye, try to find a smile, and dry those pretty eyes…..am auzit`o la loca beach in costinesti….si nu stiu cum ii zice, cine o canta….parea vocea lui connect-r 😕 stie cineva???

 5. Sall kAUT si Eu o Melodie De la Geo O kantato La o disckoteca in Hd cv de genu Yo Go Bary …papy yo .. plz help:P

 6. Sall kAUT si Eu o Melodie De la Geo O kantato La o disckoteca in Hd cv de genu Yo Go Bary …papy yo .. plz help:P

 7. salutare
  caut si eu o melodie a lui geo da silva ….
  este un remix dupa sound track`ul de la piratii din caraibe ….
  suna super tare …
  dak stie cineva …ceva … un anunt si ptr me

 8. caut si eu o melodie de-a lui geo da silva, nu sunt cuvinte in melodie, doar zice eee, ohoh, ceva de genu

 9. Buna…caut si eu o melodie…nu stiu exact daca este a lui Geo Da Silva,dar repeta de mai multe ori ''dj love'' … plss help :x.
  Multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *