X – Top 20 Radio Deea / Vibe FM – 5 Aprilie 2008

Topul are deja doua saptamani de cand nu se mai difuzeaza.
Aici cred ca se termina „Top 20 Radio Deea” si aici cred ca ia nastere un nou top, al noului post de radio: „Top 20 Vibe FM„.
In toate aceste 10 luni eu am scris tracklist-urile si topul celor de la Vibe FM, pana acum au emis fara nume.

Dupa cum stiti, Vibe FM se lanseaza luni, pe 7 aprilie. Probabil ca saptamana viitoare vom avea un nou top, 20, 30, 40, nu stiu, dar presupun ca va fi un clasament saptamanal.

Deci, rubrica „Top 20 Radio Deea” de pe acest blog se opreste la 50 de posturi.
De saptamana viitoare veti putea vedea topul anexat la o noua categorie!
Voi continua sa postez topul celor de la Vibe FM pe site-ul Radio Deea, pana cand licentele apatinand Deea sunt cedate celor de la Vibe, cica in jurul datei de 29 mai 2008.
Asadar, Radio Deea ramane doar un post ce va emite pe internet, deocamdata. Exista fel de fel de zvonuri cum ca Radio Deea va renaste candva!

Premiu de consolare, un hit al anului trecut: Dj Andi – RuptureWort! Auditie placuta!

19 thoughts on “X – Top 20 Radio Deea / Vibe FM – 5 Aprilie 2008

  1. mai mult confuz decat lamurit…..oricum,daca se va schimba radical vibe,nu cred ca o sa aiba succes,in aceeasi masura zic si despre deea,daca se va relansa,fara echipa care e acum la vibe,cred ca o sa o faca degeaba.ar fi ideal sa se pastreze acelasi format ca si fostul deea,pt a nu fi mare diferenta.ascultatorii sunt obisnuiti cu asa ceva,si sa recunoastem a fost un format foarte bun.numai bine

  2. inca o intrebare:ai p blog o poza cu bacaul nopatea facuta de p hotel decebal cred.si este nocturna aprinsa…ce model e camera si daca e prelucrata imaginea..mi se pare ireal de bine iesita

  3. sal Kristofer.A aparut o mel noua p vibe fm,se spune acolo cva de genul …music is the same,vibrations are different…the music of yourself.As dori sa stiu si eu cine canta dk poti.Ms,Laur.

  4. Multumesc k mi-ai raspuns la intrebarea:”cu ce echipa de fotbal tzii?” ,lansata acum 2 zile.Si sincere felicitari pt blog,e facut ca la carte in cel mai profesionist mod cu putintza.Mi-am facut si eu blog,dar mai am pana sa il fac asa d organizat,complex si elaborat ca al tau.Succes in continuare si nu da inapoi;)!A.G.M.DINAMO.

  5. stii cumva melodia asta?aasa icepe:into bulevard,you soon you push me over,into your heart…is true….the only thing remind me,is you…ms mult

  6. stii cumva un remix yves larock-rise up,cu o vioara si putin mai slow?caut de ceva vreme si nu dau de el

  7. Hristos a Inviat!
    sal zimi si mia d cn e remixat mel lu armin van buuren-the sound of goodbye ms 🙂

  8. pretty pliz imi spune si mie cineva cum se numeste mel. cu versurile gen: why did u do it..why did u did that thing to me…ah am uitat..damage is more deeper than u’ll ever see…? :d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *