Ce s-a decis la ultima ședință de la Alecsandri

Una dintre instituțiile de învățământ din municipiul Bacău la care fac parte din Consiliul de Administrație ca reprezentant al Consiliului Local este Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, unde la prima mea ședință am reușit suspendarea tuturor taxelor pentru documentele școlare și de studiu.

Marți, 16 august 2016, a avut loc o nou ședință a C.A. de la CNVA, ordinea de zi incluzând următoarele puncte care în cele din urmă au fost adoptate:

 • Decontarea navetei pentru Purșega Lăcrămioara și Unguru Laurențiu (care fac parte din personalul nedidactic didactic auxiliar din liceu).
 • Formarea celor 2 grupe de clasa a V-a (28 elevi + 29 elevi). După retragerea elevilor Luncanu Matei Ștefan, Livadă Maria și Varga Robert Andrei, au fost declarați admiși Pavelescu Anastasia-Raluca, Lungu Andreea, Tomescu David și Măriuț Elisa (ultimii doi având aceeași medie).
 • Aprobarea mobilitatății personalului didactic (detașări în interesul învățământului). Au fost analizate și aprobate dosarele depuse de Ciasăr Violeta, Nechifor Anișoara și Lupu Oana, având în vedere vacantarea posturilor de către Năstase Ana Raluca, Bostan Sorin și Livadăă Crina Elena.

Voi face acest lucru nu doar după fiecare ședință de la toate școlile și liceele unde sunt reprezentant al municipalității, ci și după întâlnirile societăților sau asociațiilor în care urmează să reprezint interesele colectivității locale.

Cam într-o lună, holul acesta nu va mai fi gol. 🙂

vacanta colegiul national vasile alecsandri bacau

3 thoughts on “Ce s-a decis la ultima ședință de la Alecsandri

 1. Sedinte astea sunt si trebuie sa fie publice, te felicit pentru transparenta pe care vrei sa o impui la nivelul scolilor din Bacau! Succes!

  un parinte 😉

 2. Domnule consilier ma bucura interesul pe care il ai pentru CNVA, dar in calitate de membru in CA al unei institutii de invatamant, ar trebui sa stii:
  -la gimnaziu exista clase si nu grupe ca la gradinita;
  -functiile de secretar si administrator de patrimoniu apartin personalului didactic auxiliar si nu nedidactic.
  In rest, sa auzim de bine si sa vedem si material cat sprijini aeest liceu.
  Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *