Prima zi de Vibe FM – promovare emisiuni!

Prima zi (7 aprilie) este exclusiv pentru promovarea emisiunilor! Asa ca de maine (8 aprilie) incepe distractia! In prima zi puteti auzi diferite anunturi, printre care puteti auzi vocea Cameliei Chenciu! Anunturi cu emisiuni:
In masura ce mai apar si alte anunturi, le voi posta cu update-uri!

  • De maine, un matinal cu totul nou, de la cineva pentru care sa fie matinal e ceva, cu totul nou – Vibe UP – cu Vali Barbulescu de luni – vineri de la 7:00 la 10:00 ! / De maine, Vibe UP – un matinal cu Vali Barbulescu pentru care matinal, acum nu mult timp, insemna sa te trezesti si sa te duci la after!
  • De maine, Vibe FM, trimisul distractiei pe pamant te intampina cu: Tiesto, Vibe UP, Dance Department, Ministry Of Sound, Proton Radio Show, 20 Vibe, Request 629, Roger Sanchez, Paul Oakenfold…
  • De maine, pregateste-te pentru Vibe FM – radio si scoala de clubbing. Stai cu urechile in patru pentru cele mai tari hituri si cele mai tari mixuri: Dj Optick, Dominic Minelli, Dj Allen, Roger Sanchez, Paul Oakenfold, Didier Sinclair, Tiesto…
  • La Vibe FM doar cele mai bune lucruri nu se schimba niciodata. De maine, Request 629 se intoarce, Liviu Hodor si Dj Andi de luni pana vineri, normal, de la 18:00 la 21:00 !

5 thoughts on “Prima zi de Vibe FM – promovare emisiuni!

  1. Incearca de mai multe ori. Asa mi s-a intamplat si mie. Cred ca e de la propagarea DNS-rilor pe host.

  2. ala cu „discoteca” nu l-ai pus ? e un teaser in care zice ceva de discoteca si mi se pare cam aiurea, da` nah 🙂 adica „discoteca” = „manele” nu club/house, dar nah :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *