Vibe FM se lanseaza pe 7 aprilie 2008!

Cel putin asa o anunta jingeurile de la radio. Astazi puteti auzi o voce feminina ce spune: Three days remaining!

Din echipa Vibe FM vor face parte Vali Bărbulescu, DJ Andi, DJ Optick, DJ Allen, Liviu Hodor, Vika Jigulina, Camelia Chenciu, Cristian Popescu (DJ Green).


Vibe FM se lanseaza luni!

Lagardere lansează luni postul de radio Vibe FM, pe frecvenţele din fosta reţea Deea.

Cele opt staţii care intră în componenţa Vibe FM (Bucureşti, Bacău, Buzău, Botoşani, Oneşti, Piatra-Neamţ, Tulcea şi Zimnicea) fac parte din fosta reţea Deea, care a fost cumpărată de societatea SC Radio XXI SRL în luna iulie a anului trecut. Vali Bărbulescu, DJ Optik sau DJ Green sunt doar câţiva membri ai echipei Vibe FM. Trustul Lagardere deţine în România posturile Radio 21 şi Europa FM.

Radio cu profil dance

Vibe FM – Dance Floor Radio se adresează publicului tânăr, cu vârste cuprinse între 15 şi 22 de ani, şi va difuza muzică dance, programele fiind, o parte, originale, iar altele, achiziţionate. Printre cele achiziţionate se numără emisiuni precum „Ministry of Sound“, „Roger Sanchez“, „Paul Oakenfold“, „Tiesto“, „Dance Department“, „Dominic Minelli“, „Leo Coosto“ din Paris, precum şi mixuri de la Proton Radio SUA.

Emisiunile proprii staţiei acoperă toată ziua, începând de la ora 7.00 dimineaţa, când se va difuza emisiunea „Vibe up“!, cu Vali Bărbulescu, până la „Request 629“, un program de mixuri live şi mesaje, cu Liviu Hodor şi DJ Andi, care se va transmite între orele 18.00 şi 21.00. Restul serii va fi dedicat programelor „Vibe Hits“ şi „Vibe Night Hits“, care vor transmite mixuri ale DJ-ilor români şi străini.

O reţea nouă cu licenţe vechi

Solicitarea SC Radio XXI SRL Bucureşti ca toate cele opt staţii preluate anul trecut de la Radio Deea să se denumească Vibe FM a fost aprobată de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) luna trecută. Cele opt staţii fac parte din cele 20 de licenţe ale reţelei Deea, care au fost achiziţionate anul trecut de SC Radio XXI SRL.

Cesiunea de licenţe a fost avizată de CNA în iulie 2007. Radio 21 a precizat atunci că a achiziţionat doar licenţele radio, nu şi compania şi brandul Radio Deea. Alexandru Macavei, director executiv Radio 21, a anunţat, însă, atunci, că o parte din licenţe vor fi folosite pentru ca Radio 21 să-şi formeze o a doua reţea, al cărei nume şi format urmau să fie stabilite după efectuarea unor studii de piaţă.

Grupul media Lagardere a intrat pe piaţa românească în 1996, prin achiziţionarea Radio Total Timişoara, redenumit, ulterior, Radio 21 Timişoara. Trustul operează în România posturile de radio Europa FM şi Radio 21 şi este prezent în acţionariatul Europe Developpement International România (EDI România) şi Radio XXI SRL.

“Vibe FM – The Dance Floor Radio – este gata sa devina cel mai tare radio dance din Romania. Avem viata, avem suflet, avem super energie, suntem tineri, o ardem la toate super party-urile de weekend, stim toate cluburile tari din tara, avem gasca si ne place viata. Asta e Vibe FM, astia sunt si ascultatorii nostri. 15 – 22 de ani, trendsetteri, cool si pusi pe distractie. Cu un super positive vibe”, spune Manuel Dinculescu, director de programe Radio 21 si Vibe FM.

Vocea jingle-urilor Vibe FM este o super achizitie: e vorba de Dave Foxx, legenda vie a radioului american, voice over-ul si producatorul de la Z100 – cel mai tare radio din New York. Vocile au fost inregistrate la New York si procesate in Romania de Avi de la Activ, care este si producator Radio 21 si Vibe FM.

Foarte multa muzica. Foarte multe party-uri. Si super distractie. Asta inseamna Vibe FM – The Dance Floor Radio. De luni, 7 aprilie, Bucurestiul (pe 92,1 FM) va vibra la unison alaturi de Bacau (90,6 FM), Botosani (106,3 FM), Buzau (102,7 FM), Onesti (91,1 FM), Piatra Neamt (107,2 FM), Tulcea (90,2 FM) si Zimnicea (96,1), orasele in care Vibe FM isi trimite vibratiile.

Sursa: Evenimentul Zilei

Sursa: Comunicatedepresa.ro

7 thoughts on “Vibe FM se lanseaza pe 7 aprilie 2008!

 1. am incercat sa ascult one fm:draci in 5 minute,am pus repede o melodie de pe vechiul deea si m.am linistit..a doua zi la fel,poate ca nimerisem un mix mai aiurea,din pacate la fel,m.am intors p deea.mereu aparea un mix de a lui carl coxx si altii care nu prea aveau treaba cu acest gen…in fine….dupa schimbarea de la deea la vibe,ma tem sa nu ajunga si vibe la fel…..mix.uri aiurea p pe la toti…oricum deea suna mult mai bine decat ce se aude acum pe vibe,dar cine stie poate lucrurile se vor schimba odata cu lansarea oficiala a postului.intr.un cuvant sa nu ne plictisim cu mix.uri interminabile…sa ne auzim cu bine

 2. vali barbulescu ala e un dobitoc
  nu are ala ce cauta acolo
  nu are asta nimic de-a face cu muzica electronica
  sa plece.
  o sa ajunga radioul asta ca si celalalte
  o sa ma reprofilez pe radiouri online de afara, neccomerciale

 3. primul anonim are dreptate. one fm are numai mix-uri interminabile si cam aiurea. vibe fm ar face bine sa pastreze linia vechiului deea. exista deja pe piata radiou-uri cu mix-uri non stop. nu avem nevoie de inca unul.

 4. Traiasca OneFm si bastarzii d’acolo. Cat despre Vibe Fm… astept sa’mi fac o parere. Respec!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *