Pod fara arcada dar cu executant multumit

Telenovela. Reabilitarea podului de peste raul Bistrita care face legatura intre Bacau si nordul Moldovei a creat foarte multa agitatie in trecut:

Macheta intregului proiect include, pe langa podul cu 2 benzi pe sens si cu 2 trotuare, o arcada inalta pentru infrumusetarea peisajului din zona.
Cu buza umflata. Au trecut 5 luni de cand s-a inaugurat podul. Aceasta arcada suplimentara si ornamentala nu a mai fost construita. Probabil ca banii pentru executarea obiectivului au fost bagati deja in conturile firmelor executante si probabil ca, noi cetatenii, vom ramane fara arcada!

Jos puteti vedea cateva fotografii de la fata locului!3 thoughts on “Pod fara arcada dar cu executant multumit

 1. Citez – „Probabil ca banii pentru executarea obiectivului au fost bagati deja in conturile firmelor executante si probabil ca, noi cetatenii, vom ramane fara arcada!”

  Probabil ca daca ati gandi putin in perspectiva va-ti fi prins de mult ca podul nu era prevazut cu arcada de la inceput, iar costurile la care s-a ridicat executia intregului proiect este fara arcada.

  Cu ce au fost „prostiti” oamenii nu a fost decat un render simplu (o poza)cu viitorul pod ce avea si o arcada. O arcada nu costa mult de realizat intr-un proiect de grafica 3d. In schimb sunt convins ca daca s-ar consulta adevaratele schite/planuri de proiect veti constata ca podul nici nu avea arcada proiectata.

  In plus in timpul constructiei podului era simplu de dedus cu ochiul liber ca o arcada de otel ( structura masiva )avea nevoie de suporti speciali pentru a fi sustina, ori cu spatiul infim dintre cele 2 punti pietonale laterale podului rutier aceasta nu poate fi montata in niciun fel

  Alta data sa mai judecati si singuri inainte sa credeti toate imaginile colorate de bannere sau site-uri cu iz electoral.

  **Jos senzatia de dezamagire si incredere ieftina, „sus” deprinderea gandirii analitice si pragmatice !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *