Becali a iertat hotii care i-au furat masina

Gigi Becali s-a oprit la barul sau din Pipera si a lasat deschis si cu motorul pornit autoturismul marca Mercedes Clasa S pe care il conducea. Nu mica i-a fost mirarea cand a vrut sa plece de acolo si a observat ca masina i-a fost furata.

Interesant este modul in care a actionat Becali: „Am dat cateva telefoane si am zis: ba, daca in doua ore nu apare masina va fi mare nenorocire! Am mai spus: ba, nu vreau numai masina, vreau si pe hotii care au furat-o in fata mea aici la bar!„. Becali a declarat pentru ProTV ca si-a dat seama cine i-a furat masina si ca ii cunoaste pentru ca sunt din zona.

Becali: Iti dai seama ca stiu in zona aia, pai daca eu acolo am crescut, in zona aia, ce, nu-i cunosc? Pai pe fiecare!…Unii sefi ai lor cu tare le-au spus: pai da, nu se poate asa, adica aduceti masina imediat! Reteaua daca o spun, nu imi mai aducea masina! Mie mi s-a facut si mila de ei.

Nu a chemat politia, nu a parat hotii dar i-a pus sa jure ca nu vor face talharii. In schimb l-a deranjat faptul ca hotii au schimbat postul de radio Trinitas care canta necontenit in Mercedes.
De ce oare Becali a procedat in acest mod? De ce nu a sunat Becali la politie? De ce nu a dat hotii pe mana autoritatilor? Extrapoland, eu cred ca aceste intrebari si ceea ce s-a intamplat au o foarte mare legatura cu zicala „Hotul striga hotul”! Hotul ascunde hotul?

7 thoughts on “Becali a iertat hotii care i-au furat masina

  1. Mesajul articolului l-am inteles.E clar ca ciobanul nu e nici pe departe un sfant si e implicat pana peste gat in lumea interlopa unde infractorii ii sunt prieteni si justitia reprezinta un dusman,dar daca ai ajuns sa faci articole cu si despre becali,si,mai ales,scriind despre el asemenea tampenii si gogomanii cum numai el putea sa spuna sau sa i se intample,inseamna ca ai ajuns rau de tot!

    P.S.:Nu te agita degeaba.Nu sunt un fervent critic al tau.Te-am aparat si apreciat cand ai meritat si/sau cand ai avut/a fost nevoie.Insa de data asta nu meriti laude pentru ca cine face articole despre becali in ziua de azi nu se diferentiaza cu nimic fata de aia care stau la el la palat non-stop,doar-doar o pun si ei de vreo stire cu oierul ca sa-si umple buletinul de stiri sportive (care numai sportive nu sunt) sau sa-si umple ziarele (care nu sunt bune nici ca hartie igienica).Asa si tu acum.Pare ca ai scris acest articol ca sa fie si el acolo la numar,sau ca sa dai senzatia ca ai scris ceva nou fata de ieri cititorilor tai…

  2. Extrapoland, eu cred ca aceste intrebari si ceea ce s-a intamplat au o foarte mare legatura cu zicala „Hotul striga hotul”! Hotul ascunde hotul?

    Ce sa scri si tu acum , e clar ca ai avut putin mai mult timp liber , te-ai mai uitat prin vreo carticica si ai zis ca ne dai gata cu articolul asta.

    Tinete-te de muzica si lasa pe altii sa isi dea cu parerea despre Gigi.

  3. Becali aka „Prostu” e psihopat si cutare..:).Imi pare rau ca n are al-quaeda ceva cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *