Proiectele anului 2008 in Bacau

Primarul orasului Bacau, Romeo Stavarache a spus-o sus si tare inca de anul trecut ce proiecte se vor demara in anul 2008 si ce proiecte ar trebui duse spre finalizare.

Nu stiu daca am inclus toate proiectele, dar presupun ca astea sunt cele mai marete. Unele dintre ele cred ca sunt „file din poveste”. Vom vedea ce reuseste Stavarache sa faca in cele 5-6 luni care i-au ramas din mandat.
Daca el reuseste sa puna pe picioare aceste proiecte si sa le inceapa pe toate, consider ca are o mare sansa sa fie reales de cetatenii orasului Bacau. Sper ca lumea a inteles ca cei din trecut (stim noi care) nu mai au ce cauta la conducere!

6 thoughts on “Proiectele anului 2008 in Bacau

  1. Poti sa tai de pe lista soseaua ocolitoare (nu s-au incheiat inca negocierile pentru preluarea terenului) si podul Serbanesti (ramane pentru anul 2009). Celelalte vor fi probabil incepute (dar neterminate) pana in iunie. Nu sunt insa foarte sigur ca Stavarache va pierde alegerile. Daca ii luam in considerare oponentii ce si-au anuntat pana acum intentiile de a candida (atat oficial, cat si off the record), pot sa spun ca ramane cu cele mai mari sanse sa castige anul asta. Depinde de eventualele surprize „independente”, caci de la partide nu ma astept la prea multa minte.

  2. Daca tot vor sa faca un parc giga-extra-mega modern, sa organizeze niste concerte/festivaluri mai de „Doamne-ajuta” nu bullshituri ca „Arlekin” :-j…

  3. Nu, nu si iar nu! Nu concerte in parcul frumos amenajat , modern, pentru ca apoi nu prea va ma fi parc! Toata lumea calca pe iarba, flori..

    Concertele – Insula! Clar, cea mai buna solutie propusa de mine si de toata lumea!

  4. in nici un caz concerte pe insula…cea mai nepotrivita zona pt concerte…asa ca inca o data NUUUUUUUUUUUUUUU…..dak e de ceva si vor sa faca parc sa organizeze concertele pe centru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *