Nu mai suntem 6, ci 7 miliarde

Cand vine vorba de populatia lumii, cu totii avem obiceiul de a spune 6 miliarde. Fals. Ieri am gasit un site foarte interesant care ofera statistici la nivel mondial in timp real. Este vorba despre Worldometers.info, pagina pe care v-o recomand.

Current world population: 6,8 miliarde.

De-acum putem sa zicem ca pe Pamant traiesc 7 miliarde de oameni. Se estimeaza ca numarul populatiei va ajunge la 12 miliarde in 2050.

6 thoughts on “Nu mai suntem 6, ci 7 miliarde

  1. @Robertworld: aveam mai demult o enciclopedie care spunea ca se naste un om la fiecare 40 de secunde, dar la ritmu' exponential la care a crescut populatia noastra, nu m-ar mira sa fie unu' pe secunda

    offtopic pt kristofer (defapt pt toti cititorii): ati vazut filmu' HOME? Daca nu l-ati vazut, se gaseste pe youtube, e un must see in materie de documentare, si daca l-ati vazut, va asteptam aici cu pareri. Ce mi s-a parut mie cel putin alarmant era un studiu cum ca omenirea mai are doar vreo 15-30 de ani pana o ia pe coaja rau de tot, din cauza incalzirii globale si a lipsei resurselor, da' mai mult nu divulg, sa-l vedeti voi……

  2. parerea mea e ca siteul este o prostie…gen ei relateaza cate tigari s-au fumat astazi…sa fim seriosi…iar cat despre faptul ca suntem mai multi nu am ce comenta…probabil asa este…si daca observati ca raportul natalitate/mortalitate este foarte bun…:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *